AMP website laten ontwikkelen

AMP maakt het mobiele web sneller en gebruiksvriendelijker. Bovendien worden AMP websites hoger geindexeerd door Google. Wacht dus niet te lang en laat uw AMP website ontwikkelen door onze specialisten.

Lees meer

AMP

Wat is AMP?

Het World Wide Web is vervuild met ontelbare mobiele websites die zo traag zijn dat ze ons geduld behoorlijk op de proef stellen. Daarom heeft Google, in samenwerking met een aantal andere bekende technologiebedrijven, een nieuw initiatief gelanceerd: het AMP Project.

Lees meer

AMP pagina laten maken

Een sneller mobiel web, dat is waar AMP voor ontwikkeld is. AMP pagina's worden hoger geindexeerd en hebben een betere gebruiksvriendelijkheid, dus laat zo snel mogelijk uw AMP pagina maken.

Lees meer

AMP developer

We helpen u graag verder met het ontwikkelen van uw AMP website, zodat ook uw website voldoet aan de laatste eisen van Google en uw klant. Zo bent u verzekerd van een gebruiksvriendelijke, snelle mobiele website.

Lees meerSnelheidsoptimalisatie webwinkel

AMP helpt uw mobiele website supersnel te maken. Maar wat als u daarnaast ook nog een webwinkel heeft? Deze moet natuurlijk ook snel geladen worden. Zelfs enkele seconden vertraging kunnen er al voor zorgen dat u potentiele sales verliest! Gelukkig kunt u ook bij ons terecht voor de snelheidsoptimalisatie van uw webwinkel.

U

Zoekmachine optimalisatie

AMP helpt uw mobiele website sneller te maken. Maar daarmee bent u er nog niet. Om uw AMP website beter vindbaar te maken in zoekmachines zoals Google, dient u aandacht te besteden aan SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie.

Webteksten voor uw website

Een snelle, goed vindbare website is belangrijk. Maar uw content moet uw bezoekers wel kunnen overtuigen om voor uw producten of diensten te kiezen. Ook het schrijven van SEO webteksten voor uw AMP pagina kunt u met een gerust hart aan ons uitbesteden.