Waarom een penetration test belangrijk is

Beveiliging, dat is waar het om draait bij penetration tests. U wilt niet dat de persoonlijke gegevens van uw klant op straat komen te liggen, dus is het van groot belang om inzicht te hebben in de technische kwetsbaarheden van uw systeem, zodat deze kunnen worden verholpen.

Lees meer

Wat is een Penetration test?

Een penetration test is een gesimuleerde aanval op een systeem of applicatie, bijvoorbeeld een webwinkel of website. Het doel hiervan is om kwetsbaarheden in het systeem op te sporen, zodat deze opgelost kunnen worden.

Lees meer

Backdoor

Website Penetration test laten uitvoeren

Wanneer u uw applicatie wilt laten testen, gaat een van onze pentesters hier op gestructureerde wijze via de richtlijnen van OWASP (Open Web Application Security Project) mee aan de slag. U ontvangt een volledig rapport met alle uitkomsten.

Lees meer

Pentester inhuren

U wilt er zeker van zijn dat uw beveiliging van uw applicaties niets te kort schiet, dan is het handig om een pentester in te huren. Een pentester gaat gericht aanvallen uitvoeren richting de applicatie, om beveiligingslekken aan het licht te brengen.

Lees meer



Beveiliging WordPress website

Niet alleen WordPress zelf, maar ook WordPress thema’s en plugins kunnen soms kwetsbaarheden bevatten. Dus als u een WordPress website heeft, betekent dit dat u geregeld updates uit moet voeren. Achterstallig onderhoud maakt uw site gevoelig voor hackers en malware, en brengt tevens de veiligheid van uw bezoekers in gevaar. Onze WordPress specialisten helpen u graag om uw website up-to-date te houden.

~

Beveiliging TYPO3 website

Net als een WordPress website moet ook een TYPO3 website af en toe geüpdatet worden om de veiligheid te waarborgen. Als u zelf weinig ervaring heeft met TYPO3, kan het lastig zijn om te bepalen of een update kritiek is. We raden in dat geval aan om een TYPO3 specialist in te schakelen om de updates voor u uit te voeren. Zo weet u zeker dat uw website niet alleen veilig is, maar ook nog steeds functioneert zoals het hoort.

Beveiliging Magento webwinkel

Als u een webwinkel heeft dan is een optimale beveiliging nóg belangrijker. Bij transacties worden er namelijk gevoelige gegevens uitgewisseld tussen de server en de gebruiker, en u wilt natuurlijk voorkomen dat deze op straat komen te liggen. Gelukkig kunt u ook voor de beveiliging van uw Magento webwinkel bij ons terecht. En mocht er tijdens een update iets misgaan, dan zorgen wij dat het probleem zo snel mogelijk verholpen wordt. Zo loopt u geen inkomsten mis!