Magento beveiligings updates uit laten voeren

Uw webwinkel draait op Magento en werkt naar behoren, maar u krijgt meldingen dat er beveiligingsupdates zijn? Die updates moeten altijd goed worden uitgevoerd om er voor te zorgen dat uw webwinkel een veilige winkelomgeving blijft voor uw klant. U wilt natuurlijk niet dat uw klantdata of order historie op straat komt te liggen en daarom is beveiliging en het uitvoeren van Magento beveiligings updates erg belangrijk. 

Kan ik Magento beveiligings updates zelf uitvoeren?

Dat is afhankelijk van een aantal factoren, zoals of er kennis aanwezig is met betrekking tot programmeren. Heeft u uw webshop zelf gebouwd, dan kunt u hoogstwaarschijnlijk ook zelf de beveiligingsupdates uitvoeren. Heeft u de webshop laten bouwen, dan is het verstandiger om de updates uit te laten voeren door uw Magento ontwikkelaar of een andere Magento expert. Bij het uitvoeren van Magento beveiligings updates kunnen er namelijk zaken kapot gaan, die direct moeten worden gerepareerd. Het is natuurlijk wel zo prettig als uw webwinkel veilig is en daarbij ook nog volledig functioneert. Wanneer u de updates laat uitvoeren door een Magento expert, kunnen deze foutjes direct worden opgespoord en opgelost. Om deze reden raden wij onze klanten dan ook aan deze updates door een van onze Magento ontwikkelaars te laten uitvoeren.

Waarom moet ik Magento beveiligings updates doen?

Magento is een Open Source Content Management Systeem, wat ontwikkeld is om webwinkels mee te beheren. Doordat het Open Source is, zijn er programmeurs over de hele wereld bezig met de doorontwikkeling van het platform. Deze programmeurs komen bij de ontwikkeling soms foutjes tegen, welke moeten worden opgelost. Om deze foutjes te herstellen, wordt er een beveiligings update uitgebracht. Door deze updates uit te voeren, zorgt u ervoor dat uw klantdata niet uitlekt en dat uw klant op een veilige manier bij uw winkel kan shoppen. Voert u de Magento beveiligingsupdates niet uit, dan betekent dat dat er ergens een lek in uw webwinkel zit. Hierdoor kunnen kwaadwillenden binnenkomen en bij uw gegevens komen. Dat willen we uiteraard voorkomen en daarom is het belangrijk om altijd de Magento beveiligings updates uit te voeren.

Hulp nodig bij Magento beveiligings updates? 

Geeft uw Magento webwinkel aan dat er beveiligingsupdates zijn die moeten worden uitgevoerd, maar doet u dit liever niet zelf? Neem dan contact met ons op. Onze Magento experts kunnen u helpen bij het uitvoeren van de updates en zorgen ervoor dat uw systeem ook na de updates volledig functioneert. 

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's