Inzoomen op foto's en video's op Instagram

Instagram is begonnen met de uitrol van de zoomfunctie! Dat betekent dat je binnenkort op al die leuke, lieve, schattige foto's én filmpjes kunt gaan inzoomen! Instagram is de laatste zes maanden hard bezig met het platform, zo hebben ze hun logo al vernieuwd, kan je langere video's plaatsen en is er de volledig nieuwe 'Instagram Stories' functie toegevoegd.

Instagram zoomfunctie op iOS

Sinds gisteren is de nieuwe zoomfunctie van Instagram al uitgerold op alle iOS apparaten, dus heb je een iPhone of iPad? Tijd om te updaten! Zo kan jij ook lekker gaan zoomen op al je favoriete foto's en video's.

Instagram zoomfunctie op Android

Voor Android is de zoomfunctie op dit moment nog niet beschikbaar. Instagram heeft aangegeven dat ze deze update voor Android in de komende weken gaan doorvoeren. Heb je een Android apparaat? Hou dan de komende weken de Google PlayStore goed in de gaten voor de Instagram update, dan kan ook jij straks gaan inzoomen op je favoriete video en foto's!

Inzoomen op Instagram

De nieuwe zoomfunctie op Instagram werkt op alle video's en foto's die je in jouw feed ziet verschijnen. Ook op foto's en video's op profielen én in de verkennen-sectie kan je nu inzoomen. Je zoomt in op de foto of video door je vingers van elkaar af en naar elkaar toe te bewegen, eigenlijk net zoals je ook bij veel andere apps inzoomt.