Lancering nieuwe website 80s Interactive

Het is zover! Het heeft even geduurd en onze vorige website heeft zijn werk uitstekend gedaan, maar het is tijd voor iets nieuws. We hebben onze nieuwe website gelanceerd en daar vertellen we u graag wat meer over!

Waarom een nieuwe site?

Tijden en techniek veranderen continu, zo ook onze website. Waar we voorheen een eenmanszaak waren, zijn we nu gegroeid tot een mkb bedrijf met meerdere personeelsleden en tevens meerdere diensten die we aanbieden. Door al deze veranderingen paste de oude website niet meer helemaal bij 80s Interactive vonden we, dus we waren toe aan vernieuwing. De website moest worden verbeterd, responsive worden gemaakt en er moest vooral plaats zijn voor ons nieuwe aanbod en natuurlijk onze blog. 

Nieuwe diensten

u kent ons natuurlijk al van de websites en webwinkels die we voor onze klanten ontwikkelen, maar ons dienstenpakket is inmiddels flink uitgebreid. Zo kunnen we u ondersteunen in het beheren van uw social media kanalen, het geven van social media trainingen, kunnen we teksten voor u schrijven, bieden we contentmanagement aan en helpen we u bij het optimaliseren van de SEO op uw website of webwinkel.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle veranderingen en onze updates? Volg ons dan ook via onze social media kanalen.