Facebook

Facebook beheer

Facebook kennen we allemaal wel van de persoonlijke profielen, maar ook voor bedrijven valt er enorm veel winst te behalen wanneer er een actieve Facebook bedrijfspagina is. Het beheren van zo'n pagina kost vaak veel tijd, maar ook wat kennis over Facebook, want wat zijn bijvoorbeeld de verschillen tussen typen pagina's?

Lees meer

Facebook

Facebook voor uw bedrijf laten beheren

Wilt u wel gebruik maken van alle voordelen die Facebook voor uw bedrijf met zich meebrengt, maar heeft u er zelf de tijd niet voor om alles netjes op te zetten en te beheren? Dat probleem komt vaker voor, maar u kunt er ook voor kiezen om uw Facebookpagina door ons te laten beheren.

Lees meer

Facebook

Wat Facebook voor uw bedrijf kan betekenen

Facebook is een van de meest gebruikte sociale media, zo maken maar liefst 6,8 miljoen Nederlanders dagelijks gebruik van Facebook. Goed en slim gebruik van Facebook zorgt ervoor dat u uw doelgroep kunt bereiken, hen bekend kunt laten worden met uw merk en de wens naar uw product of dienst kunt vergroten.

Lees meer

Facebook

Facebook succesvol inzetten voor uw bedrijf

Facebook gebruiken, dat is 1. Weten hoe het werkt en wat u er allemaal mee kunt doen, dat is vaak een ander verhaal. Of het nu gaat om het posten van updates, of het aanmaken en activeren van advertenties, er zijn talloze opties, maar hoe maakt u dit succesvol? 

Lees meer

Facebook icoon

Facebook kan bijdragen aan uw Google indexering

Door geregeld te posten op Facebook en hier links naar uw website aan toe te voegen, kan Facebook er voor zorgen dat uw website beter wordt geïndexeerd door Google.


Facebook kan uw conversie verhogen

Laat meer mensen kennis maken met uw product of dienst en ga het gesprek met ze aan! Door op de juiste manier met Facebook en uw doelgroep om te gaan kunt u uw conversie verhogen.

Verhoog uw naamsbekendheid

Door uw merk of dienst op de juiste manier te promoten en Facebook hier gericht voor in te zetten, kunt u uw naamsbekendheid verbeteren. Spreek uw doelgroep direct aan en laat hen kennis maken met uw bedrijf.

Adverteren op Facebook

Bij het adverteren via Facebook kunt u een hele specifieke doelgroep opstellen. Zo kunt u locatie en taal aangeven, maar kunt u ook richten op specifieke hobbies of interesses. Zo wordt uw advertentie alleen aan relevante personen getoond.

lees meer