Facebook beheer voor uw bedrijf

We vertellen u graag wat meer over wat er allemaal komt kijken bij het opzetten en beheren van een Facebook bedrijfspagina, en wat de voordelen zijn van het (geheel of gedeeltelijk) uitbesteden van Facebook beheer. 

Een Facebook bedrijfspagina opzetten

Het opzetten van een Facebook bedrijfspagina dient met de grootste zorg en aandacht te gebeuren. Tenslotte is uw Facebook bedrijfspagina even belangrijk als uw zakelijke website; hij moet wel representatief zijn en een professionele uitstraling hebben! Dat betekent bijvoorbeeld een goede, passende profielafbeelding en omslagfoto, maar ook heldere pagina-info met uw bedrijfsnaam, locatie, omschrijving en andere informatie. 

Zeker voor bedrijven is het belangrijk dat de instellingen van uw Facebook pagina juist geconfigureerd worden. Er zijn verschillende algemene opties met betrekking tot de zichtbaarheid van uw pagina, restricties, privé berichten, taggen en reacties modereren. De notificatie instellingen bieden u de mogelijkheid om te configureren hoe en wanneer u op de hoogte gesteld wilt worden over specifieke activiteit die gerelateerd is aan uw Facebook bedrijfspagina. Ook kunt u gebruikers toevoegen, rollen toewijzen en apps configureren.

Facebook beheer

Heeft u eenmaal een Facebook pagina voor uw bedrijf, dan moet deze natuurlijk ook beheerd worden. Dat vergt wel wat toewijding. Onder het beheren van een Facebook bedrijfspagina vallen de volgende werkzaamheden:

  • Het regelmatig plaatsen van relevante links naar uw zakelijke website/webwinkel/blog.
  • Het regelmatig plaatsen van relevante content.
  • Informeren over speciale acties, aanbiedingen, aangepaste openingstijden, nieuwe producten, enzovoorts.
  • Het opzetten en monitoren van Facebook campagnes en advertenties.
  • Het beantwoorden van vragen die via de Facebook bedrijfspagina worden gesteld.
  • De conversatie aangaan met mensen die lid zijn van de Facebook bedrijfspagina. 
  • Het analyseren van uw Facebook statistieken (en op basis daarvan het eventueel aanpassen van uw marketing strategie).

Facebook beheer uitbesteden

Zoals u ziet komt er nog best wel wat kijken bij Facebook beheer. Veel bedrijven kiezen er dan ook voor om dit uit te besteden. Daar zitten een aantal grote voordelen aan: ten eerste scheelt het u een hoop tijd en moeite en kunt u zich op uw andere werkzaamheden concentreren. Het uitbesteden van Facebook beheer (en social media management in het algemeen) aan een professional zorgt ervoor dat alles op de juiste manier wordt aangepakt, en er niets over het hoofd gezien wordt. De kans op succes wordt vele malen groter wanneer u het Facebook beheer overlaat aan mensen die hier ervaring mee hebben. 

Hoe wij u kunnen helpen

80’s Interactive heeft veel ervaring op het gebied van social media management en kan u van een deskundig advies voorzien over uw Facebook bedrijfspagina. Ook nemen wij u graag alle werkzaamheden omtrent Facebook beheer uit handen. We maken van tevoren duidelijke afspraken met u, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Uiteraard houden we u ook op de hoogte over de statistieken, activiteiten en resultaten van uw Facebook bedrijfspagina. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's