Facebook voor uw bedrijf

Is Facebook voor uw bedrijf echt van essentieel belang? Jazeker! Bedrijven tellen tegenwoordig nauwelijks nog mee als zij niet op Facebook aanwezig zijn. Onze community manager is gespecialiseerd in social media management en vertelt u waarom u Facebook voor uw bedrijf serieus moet nemen. 

Waarom Facebook voor uw bedrijf?

  • Interactie met klanten: Een Facebook pagina voor uw bedrijf is een geweldige manier om meer over uw klanten te weten te komen. Middels berichten kunt u de conversatie met uw doelgroep aangaan, en middels reacties krijgt u directe feedback. De mensen die uw pagina liken of lid worden van uw Facebook groep doen dit alleen omdat zij dat willen; zij zijn er omdat ze geïnteresseerd zijn in wat u te bieden heeft. Waarom zou u daar niet op inspelen?
  • Een community creëren: Facebook biedt u de mogelijkheid om uw eigen community te creëren. U plaatst relevante, nuttige links en content op uw pagina, en kunt mensen op de hoogte stellen van speciale acties. Als u het goed aanpakt, ontstaat er vanzelf een community van mensen met dezelfde interesses.
  • SEO: Facebook voor uw bedrijf is ook goed voor uw SEO: alle links en berichten die u plaatst worden door zoekmachines geïndexeerd. Wanneer u een continue stroom van relevante content heeft, zal uw positie in de zoekmachines zeker omhoog gaan. 
  • Uw concurrentie voorblijven: Eén van de belangrijkste redenen om ervoor te zorgen dat u op Facebook aanwezig bent is het feit dat uw concurrentie dat waarschijnlijk al is. Blijft u achter, dan wordt het steeds lastiger om succesvol te worden. 
  • Virale promotie: Als iemand uw pagina of uw bericht liked, verschijnt dit op hun Facebook tijdlijn. Dit maakt het mogelijk om mensen middels het plaatsen van content of status updates geregeld aan uw onderneming te herinneren. Als iemand een reactie plaatst op uw bericht, wordt het bericht ook op de tijdlijn van de Facebook vrienden van deze persoon weergegeven. Dit helpt bij de virale promotie van uw bedrijf.  
  • Adverteren: Facebook voor uw bedrijf beperkt zich niet slechts tot een bedrijfspagina, fan pagina of groep. Facebook biedt u namelijk ook de mogelijkheid om advertentie campagnes op te zetten. U stelt van te voren een budget in, en kunt een campagne opzetten die past bij uw bedrijf. Het mooie hiervan is dat u zeer gericht kunt adverteren, op basis van locatie, leeftijd, opleidingsniveau, interesses, enzovoorts. Daarbij kunt u zelf aangeven hoe vaak u de advertenties wilt laten weergeven. 

Voor de meeste mensen maakt Facebook deel uit van hun dagelijks leven. Dat betekent dat u niet actief op zoek hoeft naar klanten – ze zijn er al. En als u actief op Facebook aanwezig bent, zullen ze u vanzelf vinden. 

Kunnen wij u helpen bij het beheer van uw Facebook pagina?

Als specialist op het gebied van social media management voor bedrijven kunnen wij voor u een professioneel uitziende Facebook pagina voor uw bedrijf opzetten. Indien gewenst kunnen wij u ook het Facebook beheer uit handen nemen. Op die manier kunt u zich op uw kerntaken richten en zorgen wij dat u prominent aanwezig bent op het grootste sociale netwerk ter wereld. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's