Succesvolle Facebook bedrijfspagina

U weet dat uw aanwezigheid op Facebook van essentieel belang is voor uw online marketing en u wilt het sociale netwerk graag optimaal benutten. Maar wat maakt nu een succesvolle Facebook bedrijfspagina? Wij hebben een aantal zaken voor u op een rijtje gezet. 

#1. Zorg voor een representatieve bedrijfspagina

Begin bij de basis en zorg dat uw Facebook bedrijfspagina er representatief uit ziet. Dat betekent onder anderen een professionele profielfoto en omslagfoto, met de juiste afmetingen en resoluties. Controleer de informatie over uw bedrijf op spelling en grammatica foutjes en zorg dat de contactinformatie (waaronder ook de URL naar uw website) up-to-date is.

#2. Controleer uw notificaties

U zult geregeld Facebook notificaties ontvangen. Het is belangrijk dat u deze ook daadwerkelijk bekijkt! Als u bijvoorbeeld niet weet dat iemand een vraag heeft gesteld op uw Facebook pagina en u antwoord niet (of u doet er te lang over om te antwoorden) dan loopt u het risico dat de gebruiker naar de concurrentie gaat.

#3. Plaats wekelijks relevante artikelen

Door wekelijks (links naar) relevante artikelen op uw Facebook bedrijfspagina te plaatsen kunt u laten zien dat u verstand heeft van uw vakgebied. Uw volgers kunnen dan zien dat u up-to-date blijft, én uw volgers worden aan uw bedrijf herinnerd omdat de artikelen op hun tijdlijn voorbij komen. Ook kunt u meer mensen bereiken wanneer uw volgers uw artikelen met hun vrienden delen. 

#4. Deel exclusieve aanbiedingen

U moet mensen een reden geven om terug te komen op uw Facebook bedrijfspagina. Dit kunt u doen door speciale aanbiedingen te plaatsen die binnen korte tijd weer verlopen. Door bij leuke acties uw volgers te vragen om uw pagina te liken en/of te delen, kunt u ook meer mensen bereiken.

#5. Link naar andere sociale media kanalen

Voeg ook links naar uw Instagram, LinkedIn, Twitter en eventuele andere sociale media kanalen toe. Op die manier geeft u uw Facebook volgers een beter beeld van uw zakelijke cultuur en merk, en kunt u een breder publiek bereiken. 

Facebook beheer uitbesteden

De hierboven beschreven punten zijn slechts een greep uit de totale hoeveelheid werkzaamheden die komen kijken bij het runnen van een succesvolle Facebook pagina. Zoals u ziet kan dit nog best wat tijd vergen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om het beheer van uw Facebook bedrijfspagina aan ons uit te besteden. Op die manier weet u zeker dat uw Facebook bedrijfspagina op een professionele manier gerund wordt, en kunt u zich volledig op uw kerntaken concentreren. 

Wilt u ook een succesvolle Facebook bedrijfspagina?

Neemt u dan gerust contact op met ons. Wij gaan graag met u rond de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken en kunnen u inzicht bieden in wat er nodig is om van uw bedrijfspagina een succes te maken. Natuurlijk kunt u ook direct een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. 

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's