Wat kan Facebook voor uw bedrijf betekenen?

Facebook kan u helpen om tal van zakelijke doelstellingen te bereiken. Hierbij kunt u denken aan het verhogen van uw online verkoop en lokale verkoop, het vergroten van uw naamsbekendheid en het promoten van uw app.

Waarom Facebook gebruiken voor uw bedrijf?

Wereldwijd maken er meer dan een miljard mensen gebruik van Facebook. In Nederland is Facebook na WhatsApp het meest gebruikte sociale netwerk; maar liefst 9,6 miljoen Nederlanders maken gebruik van Facebook, waarvan 6,8 miljoen dagelijks. En dat aantal blijft alleen maar stijgen. Steeds meer bedrijven zien dan ook in dat Facebook tegenwoordig onmisbaar is voor hun online marketing. We kunnen gerust stellen dat wanneer u als bedrijf niet op Facebook aanwezig bent, u een behoorlijke achterstand op uw concurrenten heeft.

Een Facebook pagina voor uw bedrijf

Met een Facebook pagina voor uw bedrijf kunt u converseren met zowel bestaande als potentiële klanten. U kunt informatie over uw bedrijf op uw Facebook pagina zetten en relevante nieuwsberichten en links naar uw website plaatsen om meer webverkeer te genereren. Het mooie is dat u als beheerder direct inzicht heeft in de bezoekersstatistieken van uw Facebook bedrijfspagina. Hier kunt u uw voordeel mee doen. U kunt bijvoorbeeld zien welke van uw berichten tot de hoogste betrokkenheid leiden, en op welke dagen en tijdstippen uw doelgroep het meest actief is op Facebook. Op basis van deze statistieken kunt u uw Facebook strategie constant blijven optimaliseren.

Facebook advertenties

Als toevoeging op het aanmaken van een Facebook pagina voor uw bedrijf biedt Facebook u tevens de mogelijkheid om zeer gericht te adverteren. U kunt uw doelgroep vaststellen op basis van geslacht, leeftijd, locatie, taal en/of persoonlijke interesses. Dat is ideaal, omdat u op deze manier zeker weet dat uw advertenties gezien worden door de mensen die willen wat u te bieden heeft. Wilt u ook gebruik maken van adverteren via Facebook, maar komt u er net niet helemaal uit? We helpen u graag op weg, of nemen het adverteren van u over. 

Facebook beheer

Het opzetten en beheren van een Facebook pagina voor uw bedrijf kan nog behoorlijk wat tijd vergen. Om nog maar niet te spreken over het opzetten van Facebook advertentie campagnes en het analyseren van de resultaten. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om het beheer van hun zakelijke Facebook account aan ons uit te besteden. Wij kunnen voor u een gerichte Facebook marketing strategie opstellen die perfect aansluit op uw zakelijke doelstellingen. 

Meer weten over wat Facebook voor uw bedrijf kan betekenen?

Wilt u graag meer informatie met betrekking tot wat Facebook voor uw bedrijf kan betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Als specialist op het gebied van sociale media marketing brengen wij graag de mogelijkheden voor u in kaart.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's