GIT specialist nodig?

In zowel de kunst als in de wetenschap en de techniek is het niet ongebruikelijk om proefversies te ontwikkelen. Dit kunnen versies van uw project zijn die veel beter zijn, of juist helemaal niet. Om onderscheid te kunnen maken tussen de verschillende versies creëert u bestandsnamen zoals project_test en project_test_verbeterd, en dan project_final, gevolgd door het onvermijdelijke project_final_2. Als u met anderen aan hetzelfde project werkt, wordt u geconfronteerd met nog meer verschillende versies. Op een gegeven moment is er geen overzicht meer. Op deze pagina laten we u kennismaken met Git; de ultieme oplossing voor dit probleem.

Over Git

Git is een versiebeheersysteem dat bedoeld is voor het tracken van aanpassingen in computerbestanden en het coördineren van werkzaamheden aan die bestanden onder meerdere mensen. Er wordt gewerkt vanuit een Git repository, dat u kunt zien als een opslagplaats voor bestanden, die vanaf meerdere locaties toegankelijk is. Het systeem biedt alle betrokkenen van het project een historisch overzicht van alle gemaakte wijzigingen, inclusief informatie over wanneer deze wijzigingen gemaakt zijn en door wie. 

Git wordt voornamelijk gebruikt voor softwareontwikkeling, maar het kan in principe gebruikt worden voor het beheren van aanpassingen in alle soorten digitale tekstbestanden. Git is gericht op snelheid, data integriteit en ondersteuning voor verspreide, non-lineaire workflows. 

Wat een Git specialist doet

Een Git specialist kan u adviseren over welke Git client het best geschikt is voor uw organisatie. Na het maken van een keuze kan hij u helpen om uw server op de juiste manier in te richten, zodat het versiebeheersysteem aan al uw wensen en behoeften voldoet. Een Git specialist kan tevens helpen bij de migratie naar Git vanuit een ander versiebeheersysteem. Door dit aan een Git specialist over te laten hoeft u zich geen zorgen te maken over de technische complexiteit van de migratie, en profiteert uw ontwikkelingsteam van een minimale interruptie. Verder is het natuurlijk altijd prettig om een Git specialist achter de hand te hebben, voor het geval u ergens tegen aanloopt.

Ja, ik wil graag een Git specialist inschakelen!

Als Git specialist kunnen wij u alles vertellen over de voordelen van Git voor uw organisatie. Ook kunnen wij u helpen met de migratie van een ander versiebeheersysteem naar Git, en u laten zien hoe u het maximale uit Git kunt halen. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie, een deskundig advies of een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken door te bellen naar telefoonnummer 020-3080108 of een mailtje te sturen naar info@80si.com.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's