Huisstijl ontwerp

De huisstijl van uw bedrijf is de visuele uiting van uw bedrijf naar de buitenwereld. Het is het eerste dat potentiele klanten van uw bedrijf te zien krijgen, in de vorm van uw logo, website, visitekaartje en ander drukwerk. Uw huisstijl moet namelijk in alle uitingen naar voren komen.

Lees meer

Wat is een huisstijl?

De term huisstijl heeft u vast al een aantal keer voorbij zien komen, maar wat is een huisstijl precies? Een huisstijl is de visuele identiteit van uw bedrijf, de manier waarop mensen als eerste kennis maken met uw bedrijf. De huisstijl is in alle elementen van uw bedrijf terug te vinden, van uw logo tot de website en het drukwerk.

Lees meer

Design bedrijfswebsite

U wilt uw bedrijf graag online profileren, daar heeft u een bedrijfswebsite voor nodig. De start van uw bedrijfswebsite begint met het design. Heeft u al een huisstijl? Moet deze vanaf het begin worden gemaakt? Allemaal vragen die op u af komen, waar we u graag mee verder helpen. 

Lees meer

Visitekaartje laten ontwerpen

Wanneer u nieuwe mensen ontmoet, dan wilt u natuurlijk graag uw visitekaartje overhandigen, zodat ze in contact met u kunnen komen. Zorg er altijd voor dat uw visitekaartje een professionele uitstraling heeft en volledig in de huisstijl van uw bedrijf past.

Lees meer