Design voor uw bedrijfswebsite

Wie een eigen onderneming heeft, weet dat er veel komt kijken bij het ontwikkelen van een bedrijfswebsite. Heeft u bijvoorbeeld al nagedacht over het design? Op deze pagina vertellen wij u waarom het design van uw bedrijfswebsite zo belangrijk is, waar u op moet letten en wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen.

Design voor uw bedrijfswebsite

Een goede online presence is tegenwoordig onmisbaar voor bedrijven, en website laten maken is dan ook iets waar u niet onder uit kunt. Uw bedrijfswebsite is er om mensen te informeren over wat uw onderneming doet, welke diensten of producten u levert, en hoe men met u in contact kan komen. Maar uw bedrijfswebsite fungeert ook als visitekaartje en marketing instrument. Het is tevens een instrument waarmee u zichzelf van uw concurrentie kunt onderscheiden. Het design van uw bedrijfswebsite is dan ook van essentieel belang voor het succes van uw onderneming.

Design website ontwikkelen

Bij het ontwikkelen van een design voor uw bedrijfswebsite zijn er veel factoren die in acht genomen moeten worden. Zo moet het design:

  • Aansluiten bij wat u met uw bedrijf wilt uitstralen;
  • Aansluiten op de doelstellingen van de website (informeren, overtuigen, contact opnemen, enz.)
  • Uw doelgroep aanspreken;
  • Voldoen aan de richtlijnen van uw huisstijl;
  • Toegankelijk en gebruiksvriendelijk zijn;
  • Op alle apparaten goed uit de verf komen (responsive).

Werkwijze website laten maken

Het ontwikkelen van uw bedrijfswebsite begint met het op een rijtje zetten van de eisen waar uw website aan moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan wat voor functionaliteiten deze moet hebben, en of u behoefte heeft aan een Content Management Systeem. Op basis van deze eisen, uw bedrijf en uw huisstijl (die wij overigens graag voor u ontwerpen) maken we een design. Er is uiteraard altijd een revisie ronde. Pas als het design van de website in alle opzichten aan uw wensen voldoet, gaan we aan de slag met de realisatie. 

Deskundig advies

Uiteraard kunnen wij u ook adviseren met betrekking tot het design van uw bedrijfswebsite. Als ervaren internetbureau weten wij veel over hoe de gebruiksvriendelijkheid, user experience en psychologische aspecten van het design kunnen bijdragen aan het succes van ondernemingen.

Neem contact met ons op voor een bedrijfswebsite design!

Wilt u dat wij het design van uw bedrijfswebsite voor u ontwerpen, of wilt u door ons de complete website laten maken? Onze ervaren webdesigners staan voor u klaar! Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken en bieden u een vrijblijvende offerte op maat.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's