Ontwerp voor uw bedrijfswebsite

Elke onderneming heeft tegenwoordig een goede bedrijfswebsite nodig. Maar het creëren van een goed website ontwerp kan soms behoorlijk lastig zijn. Op deze pagina bespreken we een aantal belangrijke zaken met betrekking tot het ontwerp van een bedrijfswebsite, en wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen.

Aandachtspunten voor het ontwerp van uw bedrijfswebsite

 • Responsiveness
  Omdat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van mobiele apparaten is een responsive ontwerp absoluut noodzakelijk voor uw bedrijfswebsite. Met responsive bedoelen we dat de website er op alle schermformaten goed uit ziet en gebruiksvriendelijk is. Mogelijk moeten er voor de verschillende schermformaten ook meerdere ontwerpen gemaakt worden.
 • Visuele aantrekkingskracht
  Een foto zegt meer dan duizend woorden. De juiste afbeeldingen kunnen u helpen om uw diensten te verkopen. Het is van essentieel belang dat u aantrekkelijke, relevante en vooral kwalitatief hoogwaardige afbeeldingen gebruikt, om een professionele uitstraling te waarborgen. 
 • Simpliciteit
  Wanneer uw bezoekers het gevoel krijgen dat ze overspoeld worden met informatie, bestaat de kans dat ze uw website wegklikken. Het is daarom belangrijk om overbodige elementen te elimineren en voldoende ‘witruimte’ over te laten. Simpliciteit is heel belangrijk bij het ontwerpen van een bedrijfswebsite.
 • Consistentie
  Lettertypes, kleuren, afbeeldingen en andere visuele elementen creëren een bepaald gevoel bij de bezoeker. Het is belangrijk dat er op alle webpagina’s een bepaalde consistentie terug te vinden is. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijfswebsite een eenheid is, in plaats van een verzameling van losse webpagina’s. Een consistent ontwerp trekt als het ware alles bij elkaar, verbeterd de gebruikerservaring en zorgt voor meer conversies.
 • Bereikbaarheid
  Het maakt niet uit op welke pagina een bezoeker zich bevindt; de belangrijkste contactinformatie moet altijd binnen handbereik zijn! Het is dan ook slim om deze op elke pagina een vaste plek te geven, bijvoorbeeld linksonder in de footer, rechtsboven in de header of in een zijbalk.   

Ontwerp bedrijfswebsite uitbesteden?

De hierboven genoemde richtlijnen zijn slechts enkele van de vele punten waarop gelet moet worden bij het ontwerpen van een bedrijfswebsite. Er komt nog veel meer bij kijken! En omdat uw bedrijfswebsite een cruciale factor is voor het succes van uw onderneming, is het zeker aan te raden het ontwerpen uit te besteden aan een professionele webdesigner. Bij ons bent u hiervoor aan het goede adres! Wij kunnen u van dienst zijn bij zowel het ontwerpen en ontwikkelen als het beheren en onderhouden van uw bedrijfswebsite. Daarnaast kunnen wij ook uw hosting verzorgen. Wilt u meer weten over onze diensten, neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op telefoonnummer 020-3080108 of een mailtje sturen naar info@80si.com. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook!

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's