Instagram voor uw bedrijf

Instagram is een mobiele foto applicatie en een van de populairste sociale netwerken van dit moment. Instagram draait volledig om video's en foto's en kan bijdragen aan de vindbaarheid, herkenbaarheid en merkbekendheid van uw bedrijf, dus wacht niet langer en zet Instagram ook voor uw bedrijf in!

Lees meer

Wat is Instagram?

Instagram is een populair sociaal netwerk waarbij foto's en video's bewerkt en gedeeld kunnen, u bouwt dus in feite een digitaal en openbaar fotoboek op voor uw volgers en andere geïnteresseerden. Perfect om eens een kijkje in de keuken van uw bedrijf te geven! 

Lees meer

Instagram bedrijfspagina

Een Instagram bedrijfspagina geeft uw volgers de mogelijkheid om met een klik op de knop contact met u op te nemen en toont uw bedrijfsgegevens zoals uw adres en telefoonnummer in uw omschrijving. Door Instagram in te zetten kunt u uw volgers op de hoogte houden van uw laatste updates. 

Lees meer

Instagram hashtags

Misschien heeft u ze wel eens voorbij zien komen, hashtags. Ze worden niet alleen bij Instagram gebruikt, ook bij Twitter en Facebook kunt u ze voorbij zien komen. Hashtags kunt u inzetten om uw bedrijf en/of product nog beter vindbaar te maken, maar ook om zelf makkelijk op Instagram te zoeken.

Lees meer