Instagram voor uw bedrijf

Instagram is een online community die draait om de kracht van verhalen vertellen door middel van beelden. 80’s Interactive informeert u graag over wat Instagram voor uw bedrijf kan betekenen.

Wat is Instagram

Instagram is een sociaal netwerk en mobiele foto applicatie, opgericht in 2010. Het behoort, samen met Facebook en Twitter, tot de meest populaire sociale netwerken ter wereld. Maar anders dan andere sociale netwerken draait Instagram geheel om foto’s en video’s. Gebruikers kunnen foto’s en korte video’s (van maximaal 15 seconden) bewerken en plaatsen, maar geen alleenstaande tekst updates zoals op Facebook en Twitter. In de eerste instantie kan Instagram een platform lijken waar alleen niche bedrijven in de mode- of voedselindustrie baat bij zouden hebben. Maar als u verder kijkt zult u zien dat vrijwel ieder bedrijf baat kan hebben bij een Instagram account.

Waarom Instagram voor uw bedrijf?

Instagram heeft op het moment meer dan 400 miljoen actieve gebruikers. Meer dan 60% van die gebruikers loggen dagelijks in op hun account, wat Instagram tot het op één na meest betrokken sociale netwerk maakt. En de bedrijfswereld erkent de waarde van het sociale netwerk: 90% van de bedrijven in de top 100 heeft een eigen Instagram account. De betrokkenheid met merken en bedrijven is op Instagram 10 keer hoger dan op Facebook en maar liefst 84 keer hoger dan op Twitter. De statistieken spreken voor zich. Instagram biedt u de mogelijkheid om middels fascinerende afbeeldingen, video’s en onderschriften uw verhaal te vertellen. Het kan helpen om concepten te creëren die in lijn zijn met uw zakelijke doelstellingen, uw naamsbekendheid te vergroten en meer verkeer naar uw website te genereren.

Instagram beheer

Als u uw bedrijf visueel kon weergeven, wat zou u dan creëren? Bedrijven doen het het best op Instagram wanneer zij content delen die gedreven is voor een helder doel. Consistentie is essentieel. Er zijn verbindende elementen nodig tussen uw afbeeldingen en video’s, zoals een terugkomend kleurenpalet, een watermerk, een bepaalde compositie of manier van fotograferen om uw bedrijf herkenbaar te maken. Het is dan ook zeker de moeite waard om u te laten adviseren over Instagram beheer, of dit uit te besteden. 

80s Interactive beheert uw Instagram account

Ons bedrijf is gespecialiseerd in social media management en helpt u graag bij het realiseren van Instagram voor uw bedrijf en alle werkzaamheden met betrekking tot Instagram beheer. Uiteraard kunnen wij u ook van een deskundig advies voorzien met betrekking tot uw social media marketing strategie. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte!

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's