Landingspagina laten maken

U wilt graag een landingspagina laten maken? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht! Op deze pagina besteden we aandacht aan het nut van landingspagina’s, op welke zaken u moet letten en wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen. 

Waarom een landingspagina laten maken?

Landingspagina’s zijn webpagina’s die los staan van uw primaire website. Ze bevatten niet de afleidingen die u op uw gewone website heeft; zaken zoals navigatie menu’s en footers met sitemaps zijn allemaal weggelaten. Een landingspagina heeft slechts één doel: conversie. 

We onderscheiden twee soorten doelstellingen voor een landingspagina:

  • Leads genereren die u in staat stellen om mensen in een toekomstige marketing campagne te benaderen (lead generation landingspagina);
  • Potentiele klanten ‘opwarmen’ voor het product dat u aan hen wilt verkopen, alvorens u hen verder het verkoopkanaal in leidt (click-through landingspagina).

Een goed ontworpen landingspagina zet uw Call-to-Action (CTA) in de schijnwerpers, en biedt een bezoeker specifieke informatie over een bepaalde aanbieding, een actie, een product of een dienst. Een effectieve landingspagina maakt het voor een bezoeker heel duidelijk wat hij of zij voor voordeel uit die pagina kan halen, en hoe. Wanneer u het goed aanpakt, krijgt een bezoeker net dat duwtje in de rug dat hij of zij nodig heeft om tot actie over te gaan. 

Aandachtspunten voor een landingspagina

Er zijn vier vragen die een goede landingspagina in enkele seconden moet kunnen beantwoorden:

  1. Wat wordt er aangeboden? Wat zit er voor de bezoeker in als hij of zij de gewenste informatie verstrekt?
  2. Wat zijn de voordelen van de aanbieding? Waarom kan de bezoeker niet zonder de aanbieding?
  3. Waarom heb ik de aanbieding NU nodig? De pagina moet een gevoel van urgentie opwekken.
  4. Hoe kan ik van de aanbieding profiteren? Het moet makkelijk zijn voor de bezoeker om tot actie over te gaan. 

Ja, ik wil graag een landingspagina laten maken!

Wilt u graag een landingspagina laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! We gaan graag met u rond de tafel zitten om uw wensen te bespreken en een online marketing campagne op te zetten. We kunnen u tevens van deskundig advies voorzien met betrekking tot wat de beste manier is om uw doelstellingen te behalen. Wilt u hier graag wat meer informatie over, bel ons dan gerust op telefoonnummer 020-3080108 of stuur een mailtje naar info@80si.com. Direct een afspraak maken kan natuurlijk ook!

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's