Landingspagina nodig voor uw bezoekers?

Een landingspagina is een pagina die meestal wordt ingezet om leads te genereren of te converteren. Met een goede landingspagina kunt u gegevens verzamelen of zorgen dat uw bezoeker op een bepaalde button klikt, zodat deze naar een aan te schaffen product of dienst wordt geleidt.

Lees meer

Click Through landingspagina

U wilt dat uw bezoeker doorklikt naar een specifieke pagina? Dan is een Click Through Landingspagina een geschikte manier om meer informatie te verschaffen of uw bezoeker 'warm' te maken om bijvoorbeeld een abonnement af te sluiten of een product of dienst af te nemen.

Lees meer

Lead Generation landingspagina

Op zoek naar meer data van bezoekers? Dan is een Lead Generation Landingspagina een optie om uw bezoeker op de laten landen. Laat de bezoeker data invoeren in ruil voor een kleine beloning zoals een kortingscode of een whitepaper. 

Lees meer

Landingspagina laten maken

Een landingspagina staat volledig los van uw primaire website en heeft eigenlijk maar 1 doel en dat is conversie. Laat een landingspagina maken om leads te genereren of om bestaande leads door te leiden naar de aanschaf van een product of dienst. 

Lees meer

Een goede landingspagina kan helpen om meer data te verzamelen van leads

Zo kun je jouw product of dienst perfect laten aansluiten op de wensen van je klant!