Logo ontwerp

Uw bedrijf heeft een logo nodig. Een logo dat zorgt voor herkenbaarheid en professionaliteit uitstraalt, maar wat maakt uw logo tot een goed bedrijfslogo en hoe zorgt u ervoor dat het doel van uw bedrijf hier goed in uit komt?  

Lees meer

Uw logo voor bedrijfskleding

Wanneer het tijd is om bedrijfskleding te laten drukken, zal u uw logo in de juiste bestandsformaten aan de drukker moeten aanleveren, anders loopt u de kans dat uw logo onleesbaar wordt of misschien te klein op de kleding wordt gedrukt en dat wilt u natuurlijk voorkomen. Lever uw logo dus altijd in het juiste formaat aan voor de mooiste bedrijfskleding. 

Lees meer

Bedrijfslogo laten ontwerpen

Het ontwerpen van een logo is een belangrijke klus bij de start van een nieuwe zaak of een vernieuwing van de huisstijl. Het logo moet aantonen wat uw bedrijf doet, moet er professioneel uitzien en moet uiteindelijk natuurlijk meer klanten trekken. We helpen u graag om ervoor te zorgen dat uw logo aan al deze eisen voldoet!

Lees meer

Logo voor de drukker

Wanneer u uw logo klaar heeft, is het natuurlijk leuk om diverse zaken in uw huisstijl te laten drukken, zoals mokken, pennen, muismatten en banners. Om uw logo op deze zaken te kunnen laten drukken, zal uw drukker u vragen het logo in een speciaal bestandsformaat aan te leveren. We kunnen uw logo altijd drukklaar voor u maken, zodat alle bestandsformaten aan de eisen van de drukker voldoen. 

Lees meer

kleurpotloden

Bedrijfslogo zorgt voor herkenbaarheid

Een goed bedrijfslogo is herkenbaar en maakt gebruik van kleuren, lettertypen en afbeeldingen uit de huisstijl.