Logo laten ontwerpen

Wie een onderneming opricht, heeft natuurlijk ook een eigen bedrijfslogo nodig. Op deze pagina vertellen wij u wat er belangrijk is bij een bedrijfslogo ontwerpen, en wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen.

Ontwerpen bedrijfslogo 

Een bedrijfslogo ontwerpen is een vak apart. Het primaire doel van een logo is om de herkenbaarheid van uw bedrijf of merk te verbeteren; het herhaaldelijk zien van een logo leidt tot bewustwording. Het ontwerp van een goed bedrijfslogo moet ten eerste representatief zijn voor uw onderneming, en een accurate visuele weergave zijn van de unieke identiteit. Dat betekent dat het ook toepasselijk moet zijn; vrolijke kleuren zijn wellicht leuk voor een kinderkledinglabel, maar minder geschikt voor een advocatenbureau. Een logo moet ook tijdloos zijn; trends komen en gaan, maar uw merk dient een lange levensduur te hebben. Simpliciteit is ook belangrijk; door het ontwerp van uw logo simpel te houden, is het makkelijker te herkennen én beter schaalbaar. Die schaalbaarheid leidt ons ook weer tot de inzetbaarheid van het logo; het moet gebruikt kunnen worden voor zowel online als offline media, en moet naar vrijwel ieder formaat verkleind of vergroot kunnen worden zonder dat dit de herkenbaarheid teniet doet. Uw logo moet op een groot reclamebord even doeltreffend zijn als op postzegelformaat. U ziet het, er zijn nog behoorlijk wat zaken om rekening mee te houden bij een bedrijfslogo ontwerpen. 

Uw logo laten ontwerpen

Vaak hebben ondernemers al wel een aantal ideeën voor een logo, maar niet de middelen of de vaardigheden om dit op een professionele manier uit te werken. Maar het kan ook zijn dat u behoefte heeft aan deskundig advies met betrekking tot wat nu een goede visuele weergave van uw bedrijf zou kunnen zijn. Hoe dan ook, een bedrijfslogo ontwerpen is iets dat u het beste kunt uitbesteden aan een professional. U gaat eerst met ons om de tafel zitten om te bespreken wat er precies moet gebeuren. Wilt u bijvoorbeeld alleen een tekstueel logo, of wellicht ook een beeldmerk? U kunt uw ideeën doorspreken, en eventueel wat schetsen op papier zetten. Vervolgens zal onze ontwerper een aantal concepten creëren. Deze worden aan de hand van uw feedback gefinetuned tot het eindresultaat in alle opzichten aan uw wensen voldoet. 

Een logo laten ontwerpen voor uw bedrijf?

Wilt u door ons een logo laten ontwerpen? Geen enkel probleem! Wij beschikken over een team van ervaren ontwerpers die al voor vele andere ondernemers een passend bedrijfslogo hebben ontworpen. Ook wanneer u al een bedrijfslogo heeft, maar u het tijd vindt voor een moderner ontwerp, zijn wij u graag van dienst. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. 

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's