Ontwerp logo

We komen dagelijks tientallen logo’s tegen. Voor het publiek dient een logo als een herkenningspunt van een bedrijf, merk of product; voor de ontwerper vertegenwoordigt het de uitdaging van het verwerken van de identiteit of uitstraling van een klant in één grafische weergave. Heeft u een ontwerp voor een logo nodig? Op deze pagina vertellen we wat we op dit gebied voor u kunnen betekenen. 

Wat maakt een logo goed?

Of het nu om een bedrijf, een merk of een product gaat, het logo moet ervoor zorgen dat iets direct geïdentificeerd kan worden. Om dit te bereiken moeten de basisprincipes van logo ontwerp in acht worden genomen: 

  • Simpliciteit. Een simpel logo is makkelijk te herkennen en kan op talloze manieren worden toegepast.  
  • Herkenbaarheid. Dit sluit aan op het principe van simpliciteit. Men moet het logo in één oogopslag kunnen herkennen.
  • Toekomstbestendigheid. Een goed logo is tijdloos. Dat betekent dat het over 5, 10 of 20 jaar nog steeds effectief en relevant moet zijn. 
  • Veelzijdigheid. Een goed logo is schaalbaar en geschikt voor verschillende media (zowel online als offline) en toepassingen.
  • Representativiteit. Grafische uitingen moeten relevant zijn aan het bedrijf, het merk of het product.

Ontwerp logo laten maken 

Het ontwerpen van een logo is een vak apart. Uw onderneming of product is uniek, en het kan nog een behoorlijke uitdaging zijn om een goede grafische weergave te creëren die de gewenste uitstraling heeft. Veel van onze klanten hebben al wel ideeën van hoe ze willen dat hun logo eruit komt te zien. Vaak vragen zij dan aan ons om dit op een professionele manier uit te werken. Natuurlijk zijn onze ontwerpers in staat om wat u in uw hoofd heeft te vertalen naar beeld of papier; maar we geven hier ook advies bij. Onze jarenlange ervaring bij het ontwerpen van logo’s heeft ervoor gezorgd dat we heel goed weten wat wel en niet werkt. Meestal worden er een aantal concepten aan u voorgelegd, waarna u een keuze kunt maken. Vervolgens wordt het gekozen logo aan de hand van uw feedback gefinetuned, tot u 100% tevreden bent met het eindresultaat. 

Ontwerp logo nodig?

Heeft u een ontwerp voor een logo nodig? Bij ons bent u aan het goede adres! Onze ervaren ontwerpers gaan graag met u aan tafel zitten om uw wensen te bespreken. Ook voor een redesign van uw huidige logo kunt u bij ons terecht. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 020-3080108 of een mailtje sturen naar info@80si.com. Via de link rechtsboven op deze pagina kunt u overigens ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's