Header webwinkel

Magento Webshop laten ontwikkelen

Webshops zijn vandaag de dag niet meer weg te denken en ze winnen snel terrein. Heeft u nog geen webwinkel, maar heeft u deze nodig? Wij ontwikkelen uw webshop graag voor u, zodat deze volledig aan uw wensen voldoet!

lees meer

Magento webwinkel

Magento webshop

Webshops ontwikkelen we standaard met het CMS Magento. Magento is gespecialiseerde software speciaal voor webwinkels en beschikt over alle functionaliteit die u nodig heeft om een professionele webshop te beginnen.

Lees meer

webwinkel beheer

Webshop beheer

Het beheren van een webshop kan een flinke klus zijn en we begrijpen maar al te goed dat u daar misschien niet de tijd voor heeft. 80s Interactive beschikt over een aantal goede contentmanagers die u kunnen helpen bij het schrijven van teksten, maar ook producten en andere info voor u kunnen toevoegen aan de webwinkel.

Lees meer

Magento webwinkel onderhoud

Magento webshop onderhoud

Heeft u al een Magento webshop, maar geen programmeur om deze webwinkel te onderhouden? 80s Interactive helpt u graag! We beschikken over meerdere Magento programmeurs die u kunnen ondersteunen in het technische onderhoud van uw webwinkel.

Lees meer

Magento logo

Mijn Magento webshop is snel, duidelijk en makkelijk te beheren

"Mijn webwinkel was vrij langzaam, maar nadat ik deze heb verhuisd naar 80s Interactive en het onderhoud aan ze heb overgedragen laadt mijn webshop een stuk sneller en heb ik meer orders."Magento hosting

Speciaal voor alle webwinkels hebben we een aparte hosting omgeving gebouwd, die geoptimaliseerd is voor Magento webwinkels. Zo bent u verzekerd van de snelste laadtijden en een stabiele website.

Snelheids optimalisatie

Een website hebben is één, zorgen dat de website supersnel laadt is vaak een ander verhaal. Wij hebben onze servers speciaal ingericht zodat we de snelste laadtijden behalen voor uw website of webwinkel!

Extensie ontwikkeling

Heeft u speciale wensen voor uw website die niet standaard in een website te vinden zijn? Onze programmeurs hebben veel ervaring met het bouwen van speciale extensies, zodat uw website of webwinkel aan al uw wensen voldoet.