De kosten om een webwinkel te laten maken

Een vraag die ons vaak gesteld wordt is wat de kosten om een Magento webwinkel te laten maken zijn. Om een goede inschatting te kunnen maken van de kosten van een webwinkel, moeten we eerst inzicht krijgen in wat er allemaal moet gebeuren en wat alle wensen en eisen van de klant zijn. Bij ons bent u verzekerd van een webwinkel op maat, wij doen niet aan volumes maar we leveren een kwalitatief hoogwaardige webshop die met uw onderneming mee kan groeien. Elke webwinkel die we bouwen is anders, volledig aangepast op de wensen van de eigenaar. Het spreekt dan ook voor zich dat de kosten van een webwinkel per webwinkel flink kunnen verschillen. Hieronder hebben we de belangrijkste werkzaamheden op een rijtje gezet die van toepassing zijn het ontwikkelen van een webwinkel.

Hosting webwinkel

Voor het hosten van een professionele webwinkel kiest u niet het eerste de beste hostingpakket. Wij hebben een aparte hosting omgeving gebouwd die geoptimaliseerd is voor Magento webwinkels. Daarmee bent u verzekerd van betrouwbare hosting, een stabiele website en de snelst mogelijke laadtijden. Wanneer u uw webwinkel bij ons host, maken we dagelijks een backup voor u, waarbij we tot 7 dagen terug in de tijd kunnen.

Ontwerp webwinkel

Het ontwerp van uw webwinkel moet aansluiten op uw huisstijl, aantrekkelijk zijn voor uw doelgroep, en een optimale bezoekerservaring realiseren. Onze webdesigners beschikken over alle kennis en ervaring om uw ideeën naar een professioneel ontwerp te vertalen. 

Ontwikkeling webwinkel

Webwinkels worden door ons standaard op Magento ontwikkeld. Het mooie hiervan is dat u voor het beheren van een Magento webwinkel geen programmeerkennis nodig heeft; er zit namelijk een zeer gebruiksvriendelijk content management systeem achter, waardoor u bijvoorbeeld zelf productteksten kunt aanpassen en afbeeldingen kunt uploaden. Daarnaast is Magento Open Source Software. Dit betekent dat de broncode openbaar is, waardoor je het systeem volledig naar eigen wens kunt inrichten.

Content development

De content is van grote invloed op het succes van uw webwinkel. Of u nu enkele producten gaat verkopen of een enorm assortiment wilt aanbieden, elk product moet worden voorzien van heldere foto’s en een unieke productomschrijving met de juiste specificaties. Goede content kan namelijk ook bezoekers naar uw website trekken.

Google Analytics integratie

Om ervoor te zorgen dat u straks goed inzicht heeft in de statistieken van uw webwinkel, zorgen wij voor een Google Analytics integratie. Hoeveel bezoekers heeft uw webshop afgelopen maand gehad? Waar komen zij vandaan? Wat hebben zij gekocht? Welke pagina’s hebben ze bekeken? Waar haken ze vaak af? Dit is zeer waardevolle informatie, die vervolgens gebruikt kan worden om de webshop te verbeteren!

Koppeling webwinkel en betaalsystemen

Hoe meer betaalmethodes u biedt, hoe meer klanten u tegemoet kunt komen. In Nederland is iDeal onmisbaar, maar ook PayPal, diverse creditcard systemen en AfterPay behoren tot de mogelijkheden. Dit soort betaalsystemen dienen op de juiste manier aan uw webshop gekoppeld te worden, zodat alle transacties vlekkeloos kunnen verlopen. 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

U kunt nog zo’n goede webshop hebben, als men u niet kan vinden, dan heeft u er niets aan. Zoekmachine optimalisatie (SEO), oftewel het vindbaar maken van uw webwinkel in zoekmachines zoals Google, is een doorlopend proces. Maar het is belangrijk om hier al vanaf het begin mee bezig te zijn. 

Social Media beheer

Met behulp van sociale netwerken zoals Facebook, Twitter en Instagram kunt u uw naamsbekendheid vergroten en meer bezoekers naar uw webwinkel trekken. Het inzetten van een aantal social media kanalen raden we dan ook zeker aan. 

Nieuwsbrievendienst

Met behulp van een nieuwsbrievendienst kunt u uw klanten eenvoudig op de hoogte stellen van aanbiedingen, promotionele acties en nieuwe producten. 

Webwinkel onderhoud

Onze ervaren Magento programmeurs kunnen u ondersteunen in het technische onderhoud van uw webwinkel. Denk bijvoorbeeld aan het beveiligen van uw webwinkel, het installeren van updates en het doorvoeren van wijzigingen, zoals het integreren van nieuwe betaalmethodes. 

Webwinkel Offerte aanvragen

Als het goed is heeft u nu een redelijk beeld van wat er allemaal moet gebeuren. Wilt u weten wat het precies kost om een webwinkel te laten maken, neemt u dan contact met ons op. We bieden u graag een vrijblijvende offerte!

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's