Magento developer omgeving Amsterdam nodig?

80s Interactive beschikt over gespecialiseerde Magento ontwikkelaars in Amsterdam en zo combineren wij onze jarenlange expertise op het gebied van eCommerce met de beste platformen die er zijn. Onze deskundige Magento developers werken graag met u samen om volledig uitgeruste, creatieve webwinkels te ontwikkelen die perfect aansluiten op uw zakelijke doelstellingen en visie.

Magento Webwinkel ontwikkeling Amsterdam

Magento is veel meer dan slechts uw winkelwagentje. Het is een solide eCommerce platform, dat alle werkzaamheden automatiseert of makkelijker voor u maakt - uw inventaris beheren, bestellingen ordenen, notificaties sturen naar uw klanten, enzovoorts. U heeft de beschikking over alle data die u nodig heeft om geïnformeerde beslissingen te maken met betrekking tot uw marketing strategie en de groei van uw onderneming. Dankzij dit CMS (Content Management Systeem) beheert u eenvoudig zelf uw producten en de volledige inhoud van uw Magento webshop.

Toegewijde ondersteuning

Na het opleveren van uw Magento webwinkel laten we u niet zomaar aan uw lot over. Ons team biedt u alle ondersteuning die u nodig heeft om succesvol uw webwinkel te kunnen runnen, ongeacht het aantal producten dat u verkoopt. We verzorgen hosting die geoptimaliseerd is voor Magento webwinkels, waardoor u altijd verzekerd bent van een stabiele website en snelle laadtijden. Bovendien kunt u altijd bij ons terecht als u vragen heeft. En als het aankomt op het beheer en onderhoud van uw Magento webwinkel hoeft u zich nergens druk om te maken. Of het nu gaat om beveiliging, updates of het doorvoeren van kleine wijzigingen, wij nemen u dergelijke werkzaamheden graag uit handen.

De voordelen van Magento op een rijtje

  • Magento is een open source systeem en dus volledig aan te passen aan uw wensen.
  • De standaard functionaliteiten kunnen met behulp van extensies eindeloos worden uitgebreid.
  • Magento biedt ondersteuning voor meerdere talen en munteenheden.
  • Het Content Management Systeem van Magento is geschikt voor zowel kleine als grote webshops.
  • Magento is zeer flexibel en schaalbaar, waardoor u kunt inspelen op veranderende kooppatronen en uw webwinkel mee kan groeien met uw onderneming.
  • Uw Magento webshop is eenvoudig te koppelen aan externe betaalsystemen zoals iDeal en PayPal.
  • Magento is zeer goed te beveiligen, o.a. door middel van SSL.
  • Dankzij Magento Analytics heeft u altijd direct inzicht in geavanceerde statistieken met betrekking tot o.a. verkoopcijfers, conversies, meest populaire producten, bounce ratio, enzovoorts.

Meer weten over Magento Amsterdam?

Bent u klaar om uw eCommerce dromen uit te laten komen? Neem dan contact met ons op! U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen middels de gele button rechts bovenin. Als dé specialist op het gebied van Magento in Amsterdam gaan we graag met u rond de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken. 

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's