Magento extensie laten maken

Magento is een zeer uitgebreid eCommerce platform dat eindeloos veel mogelijkheden biedt. Dat komt doordat de standaard functionaliteiten van het platform kunnen worden uitgebreid met behulp van extensies.

Wat zijn Magento extensies?

Er zijn talloze Magento extensies verkrijgbaar die u helpen om meer uit uw Magento webwinkel te halen. Het zijn in feite kleine stukjes software, specifiek ontwikkeld voor het Magento platform. Door een extensie te installeren kan deze aan uw webwinkel gekoppeld worden. Deze Magento extensies zijn bedoeld voor het verbeteren van onder andere order management, marketing, beveiliging, betaalmethodes, performance, schaalbaarheid, mobiele technologie en internationale uitbreiding. 

Bestaande Magento extensies

Er is vrijwel voor alles een Magento extensie. Van aantrekkelijk uitziende lightbox galerijen om uw producten in weer te geven tot automatisch facturen aanmaken en verzenden voor specifieke betaalmethodes. Van geavanceerde navigatiesystemen tot tools die de verzendkosten berekenen op basis van afstand of gewicht. Van eenvoudig unieke couponcodes genereren en exporteren, tot klanten korting geven op hun volgende aankoop als ze een review achterlaten. Het kan allemaal met de Magento extensies die door de jaren heen zijn ontwikkeld, zowel door het Magento team zelf als door derde partijen. 

Magento extensie laten maken

Het kan natuurlijk voorkomen dat u op een gegeven moment behoefte heeft aan bepaalde functionaliteiten waarvoor u geen geschikte Magento extensie kunt vinden. In dat geval kunt u ervoor kiezen om zelf een Magento extensie te ontwikkelen die wél in uw wensen en behoeften voorziet. Er is echter sprake van een behoorlijke hoeveelheid richtlijnen voor het ontwikkelen van Magento extensies. Dat maakt het vrij lastig, dus het is zeker aan te raden om de ontwikkeling van extensies uit te besteden aan een Magento specialist. 

Ja, ik wil graag een Magento extensie laten maken!

Wilt u graag een Magento extensie laten maken voor uw webshop? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij het ontwikkelen van Magento extensies houden wij ons aan de richtlijnen, zodat u verzekerd bent van kwalitatief hoogwaardige extensies. Onze Magento specialisten gaan graag met u rond de tafel zitten om uw wensen te bespreken en te bekijken wat er allemaal mogelijk is. Zij kunnen u tevens van deskundig advies voorzien met betrekking tot wat er wel en niet werkt in uw webshop. Wilt u hier graag wat meer informatie over, bel ons dan gerust op telefoonnummer 020-3080108 of stuur een mailtje naar info@80si.com. Uiteraard kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen via de link rechtsboven op deze pagina.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's