Magento specialist nodig?

Bent u op zoek naar een Magento specialist? Dan bent u bij 80’s Interactive aan het juiste adres! Wij beschikken over een jarenlange kennis en ervaring met betrekking tot het ontwikkelen, beheren, onderhouden en hosten van Magento webwinkels. 

Magento webwinkel ontwikkeling

Wij ontwikkelen webwinkels standaard met Magento. Deze software is speciaal gemaakt voor webwinkels, waardoor u straks verzekerd bent van alle functionaliteit die u nodig heeft om op professionele wijze met uw webwinkel aan de slag te gaan. Dankzij het gebruiksvriendelijke en overzichtelijke content management systeem dat achter uw webwinkel komt te hangen kunt u straks heel veel taken zelf uitvoeren, zonder dat u hier technische kennis voor nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe producten toevoegen of afbeeldingen wijzigen. Wij nemen het lastige werk voor onze rekening, zodat u het straks makkelijk heeft.

Magento webwinkel beheer

De bouw van uw webwinkel is nog maar het begin. Er komen namelijk nogal wat werkzaamheden kijken bij het beheren van een webwinkel. Hierbij kunt u denken aan het vindbaar maken van uw webwinkel (zoekmachine optimalisatie), het schrijven van product- en categorieteksten, het plaatsen van productfoto’s, het analyseren van webwinkel statistieken en het beveiligen van uw webwinkel. Als Magento specialist nemen wij u dit soort werkzaamheden graag uit handen. 

Magento webwinkel onderhoud

Naast het beheer van uw webwinkel moet er eens in de zoveel tijd ook technisch onderhoud worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan het updaten en beveiligen van uw webwinkel. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat de privacy en veiligheid van uw bezoekers en klanten gewaarborgd blijft. Maar ook het integreren van nieuwe betaalmethodes is deel van het onderhoud van uw webwinkel. Dergelijke werkzaamheden laat u natuurlijk het liefst aan een Magento specialist over, zodat u zeker weet dat het op de juiste manier gebeurd. Wij hebben de beschikking over meerdere Magento programmeurs die u op dit gebied kunnen ondersteunen. 

Magento hosting

Wanneer u ervoor kiest om een Magento webwinkel te laten ontwikkelen, dan heeft u een goede host nodig die geschikt is voor Magento. Als Magento specialist hebben wij een aparte hosting omgeving gebouwd die in alle opzichten geoptimaliseerd is voor Magento webwinkels. Onze servers zijn zo ingericht dat u altijd verzekerd bent van een stabiele website en de snelst mogelijke laadtijden. En dat zorgt weer voor een grotere klanttevredenheid en een betere positie in de zoekmachines.

Direct een Magento specialist inschakelen?

Wilt u graag meer informatie over onze diensten op het gebied van Magento, of wilt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact met ons op. We staan u graag te woord!

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's