Magento webwinkel onderhoud en wat daar bij komt kijken

U heeft een webshop laten bouwen, maar dat betekent nog niet dat u niets meer hoeft te doen. Een webshop beheren vergt namelijk ook onderhoud. Wij vertellen u graag wat meer over Magento webwinkel onderhoud.

Beveiliging van uw Magento webwinkel

Een goede beveiliging van uw Magento webwinkel is van essentieel belang; tenslotte leggen uw klanten hun vertrouwen in uw handen en gaan zij er van uit dat hun privacy gewaarborgd is en hun persoonlijke en financiële gegevens veilig zijn. Magento ontwikkelaars zijn constant bezig om het platform nog veiliger te maken en veiligheidslekken te dichten. Er worden dan ook geregeld beveiligingsupdates uitgebracht. Het installeren van deze updates is een taak die u als ondernemer gewoon aan ons kunt uitbesteden; zo kunt u zich volledig richten op uw belangrijkste werkzaamheden en de zaken waar u goed in bent, en hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw webshop.

Toevoegen van nieuwe producten

Uw webshop is een dynamische applicatie die constant verandert. Uw webshop moet zich aanpassen aan de wensen en behoeften van uw klanten. Uw assortiment groeit, en dus moet u nieuwe producten toevoegen. Hier horen uiteraard ook nieuwe productbeschrijvingen, nieuwe foto’s en nieuwe prijzen bij. Wellicht vragen nieuwe producten ook om nieuwe categorieën. Wij helpen u graag bij dit soort werkzaamheden

Kleine updates en wijzigingen

Ook uw dienstverlening kan in de loop der tijd veranderen. Hierbij kunt u denken aan het integreren van nieuwe betaalmethodes of het bieden van de mogelijkheid om bestellingen naar het buitenland te verzenden. Kleine updates en wijzigingen zijn ook onderdeel van uw Magento webwinkel onderhoud en uiteraard bieden wij ook hierbij een optimale ondersteuning. 

80’s Interactive onderhoudt uw webwinkel

Het kan zijn dat u het zelf te druk heeft om zich om het onderhoud van uw webwinkel te bekommeren, of dat u niet de benodigde kennis in huis heeft. Wellicht is het iets waar u zich simpelweg niet mee bezig wilt houden. Als dé specialist op het gebied van Magento webwinkels gaat 80’s Interactive verder dan alleen ontwerpen, bouwen en opleveren van uw webshop; wij staan ook graag voor u klaar als het aankomt op het beheren en onderhouden van uw Magento webwinkel. Dit kunnen wij bijvoorbeeld in abonnementsvorm aanbieden. Uiteraard kunnen wij u ook van een gedegen advies voorzien met betrekking tot webshop onderhoud. Wilt u meer informatie over Magento webwinkel onderhoud, neemt u dan gerust contact met ons op.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's