Magento 2 webwinkel laten bouwen

Bent u van plan om een webwinkel te beginnen? Dan is de keuze voor het ecommerce platform heel belangrijk. Op deze pagina leest u meer over de voordelen van Magento 2 en waarom u het beste een Magento 2 webwinkel kunt laten bouwen. 

Waarom een Magento 2 webwinkel?

Magento 1 bestaat alweer 10 jaar. Het voordeel hiervan is dat Magento ontwikkelaars heel goed bekend zijn met het systeem. Het nadeel is dat de basis van het platform inmiddels sterk verouderd is. De ontwikkelingen hebben niet stilgestaan en de gebruikte technieken in Magento 1 voldoen niet langer aan de hedendaagse standaarden. Daarbij kan de code in Magento 1 relatief zwaar zijn. In november 2015 heeft het Magento-team daarom een compleet nieuw ecommerce platform uitgerold: Magento 2. Magento2 biedt webshop eigenaren een sterk verbeterde performance, zoekmachine optimalisatie en beveiliging. De interface is gebruiksvriendelijker en intuïtiever en ook de testomgeving is er behoorlijk op vooruit gegaan. Magento 2 is een enorme verbetering voor zowel verkopers als ontwikkelaars. Een migratie van Magento 1 naar Magento 2 vergt de nodige tijd en expertise. Daarbij vervalt binnen 3 jaar de ondersteuning voor Magento 1. Dus als u van plan bent een nieuwe webwinkel op te zetten, is het zeker aan te raden deze direct in Magento 2 te laten bouwen. 

Kan ik zelf een Magento 2 webwinkel bouwen?

Het bouwen van een professionele Magento 2 webwinkel is niet iets dat u in een dagje kunt leren. Web development vergt veel kennis en inzicht op het gebied van programmeren, design, usability en zoekmachine optimalisatie. Er zijn heel veel zaken waar u rekening mee moet houden. Met name de beveiliging van uw webwinkel is erg belangrijk; tenslotte zullen er vertrouwelijke gegevens verwerkt moeten worden. Ook de installatie van het systeem is niet eenvoudig. Het kost tijd om uit te vinden hoe Magento in elkaar zit en instellingen moeten op de juiste manier geconfigureerd worden om de gewenste resultaten te kunnen behalen. Daarbij moet u er rekening mee houden dat Magento zelf geen ondersteuning biedt. Mocht u tijdens de ontwikkeling van uw webwinkel ergens tegenaan lopen, dan kan het lastig zijn om antwoord op uw vragen te vinden. Het is dan ook van cruciaal belang om altijd een ervaren Magento specialist in te schakelen. Zo bent u verzekerd van een goed functionerende webwinkel die in alle opzichten voldoet aan uw wensen en behoeften.

80’s Interactive bouwt Magento2 webwinkels

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, beheren, onderhouden en hosten van Magento webshops. Ook kunnen wij u van een deskundig advies voorzien met betrekking tot bijvoorbeeld welke functionaliteiten u nodig heeft om van uw webwinkel een succes te maken, en wat er moet gebeuren om uw webwinkel goed vindbaar te maken in Google. We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Daarbij kunnen we de investeringskosten voor u inzichtelijk maken. Na de oplevering van uw Magento 2 webwinkel laten we u overigens niet zomaar aan uw lot over; als u vragen heeft of zaken wilt aanpassen kunt u altijd bij ons terecht!

Ja, ik wil een Magento 2 webwinkel laten bouwen!

Wilt u graag meer weten over onze diensten, neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 020-3080108 of een mailtje sturen naar info@80si.com. Liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan op de link rechtsboven op deze pagina!

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's