De introductie van Magento 2

De introductie van Magento 2 markeert het begin van een nieuw tijdperk in eCommerce. Met een Magento 2 webwinkel profiteert u van een zeer betrouwbaar platform en alles dat u nodig heeft om van uw online onderneming een succes te maken. We vertellen u graag meer over de voordelen van Magento 2, en wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen.  

Vereisten voor een webwinkel

Bij het kiezen van een geschikt eCommerce platform voor uw webwinkel moet er met heel veel zaken rekening worden houden. Hierbij kunt u denken aan design-opties, responsiveness, SEO, gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en niet te vergeten veiligheid. Daarbij wilt u waarschijnlijk zelf uw webwinkel kunnen beheren en producten kunnen toevoegen of aanpassen. Uit onze ervaring is gebleken dat Magento 2 niet alleen het beste werkt, maar onze klanten ook de meeste mogelijkheden biedt. Vandaar dat wij standaard gebruik maken van dit eCommerce platform. 

Waarom Magento 2?

Magento is een populair open source platform dat door vele bedrijven over de hele wereld wordt gebruikt. Magento 2 biedt u vele voordelen ten opzichte van Magento 1.9 en andere eCommerce platformen:

  • Magento 2 draait maar liefst 20% sneller dan Magento 1.9.
  • De interface is gebruiksvriendelijker en overzichtelijker.
  • Via het intuïtieve content management systeem (CMS) kunt u eenvoudig zelf uw webwinkel beheren, zonder dat u hier programmeerkennis voor nodig heeft.
  • Magento 2 is 100% responsive. Hierdoor kunt u uw bezoekers een optimale gebruikerservaring bieden, ongeacht het apparaat dat zij gebruiken.
  • Dankzij de flexibele opzet kan uw webwinkel met uw onderneming meegroeien.
  • Het platform is optimaal beveiligd en zorgt dat uw klanten op een veilige manier kunnen betalen.
  • De geïntegreerde basisfuncties van uw webwinkel kunnen worden uitgebreid met behulp van Magento 2 extensies.
  • Magento Analytics biedt u toegang tot waardevolle data die u kunt gebruiken om uw marketing-strategieën te verbeteren.
  • Magento 2 is geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor uw webwinkel beter vindbaar is.
  • Met een Magento 2 webwinkel bent u helemaal klaar voor de toekomst! 

Meer weten over Magento 2?

Wij kunnen u van dienst zijn met het design, de ontwikkeling, het beheer, het onderhoud en de hosting van uw Magento 2 webwinkel. Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie met betrekking tot Magento 2? Of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor ontwikkeling van een Magento 2 webwinkel? Neemt u gerust contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 020-3080108 of een mailtje sturen naar info@80si.com. 

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's