Training Magento webshop beheer

U heeft een webwinkel laten ontwikkelen en deze webwinkel draait op Magento. Die fase is afgerond, maar nu begint het eigenlijk pas echt. Uw webwinkel staat live, de producten staan erop en er kan worden besteld. Maar hoe past u zaken op uw webwinkel aan? Volg een training webshop beheer, waarbij u alles leert op het gebied van zelfstandig uw webwinkel beheren. 

Wat wordt behandeld tijdens de training webshop beheer?

Tijdens de training Magento Webshop Beheer wordt er aandacht besteed aan het catalogus beheer. Binnen de catalogus leert u categorieën aan te passen en toe te voegen, producten toe te voegen aan de categorie en alle instellingen die van toepassing zijn op de categorie goed in te stellen. Onder de catalogus, valt ook  het toevoegen en aanpassen van producten in uw assortiment. Stap voor stap wordt uitleg gegeven over het toevoegen van een product, welke velden wel en niet moeten worden ingevuld, hoe de voorraad beheerd kan worden en hoe u hier afbeeldingen aan toe kan voegen. 

Wanneer alles uit de catalogus duidelijk is, gaat de training verder met de Verkoop. Onder verkoop valt het overzicht van de bestellingen, facturen, transacties en de beoordelingen die klanten over u achter hebben gelaten. 

Zodra bovenstaande zaken zijn behandelt, bent u zelf in staat om uw Magento Webshop te beheren. 

Waar vindt de training webshop beheer plaats?

Vaak vinden onze klanten het prettig om achter hun eigen computer te werken. Om deze reden wordt het merendeel van onze trainingen webshop beheer gegeven op locatie van de klant. Is dit voor u niet mogelijk, dan is het mogelijk om bij ons op kantoor langs te komen. U dient wel zelf in het bezit te zijn van een laptop. 

Ga ik in mijn eigen webshop oefenen met het beheer?

Dat heeft zeker de voorkeur! Het kan natuurlijk voorkomen dat uw ontwikkelaar nog niet klaar is met het bouwen van uw webwinkel, in dat geval kunt u oefenen met een demo-winkel. Is uw shop wel al af, dan gaan we direct aan de slag met uw eigen webshop. 

Meer informatie over training webshop beheer?

Wilt u meer informatie ontvangen over het volgen van een training webshop beheer, waarbij u alles leert wat u moet weten om aan de slag te gaan met uw eigen webwinkel? Neem dan contact met ons op, we beantwoorden al uw vragen graag!

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's