Webwinkel beheer, wat houdt dat in?

Uw eigen webwinkel beheren is niet slechts een kwestie van een webwinkel laten bouwen en dan maar wachten tot de orders binnenstromen. Op deze pagina vertellen we u wat meer over wat er allemaal bij webwinkel beheer komt kijken en wat het u kan opleveren als u besluit dit uit te besteden.

Contentmanagement werkzaamheden webwinkel

Een webshop is dynamisch en als u het goed aanpakt zult u al snel gaan groeien. U zult geregeld uw assortiment moeten aanvullen om aan de behoeften van uw klanten te voldoen en nieuwe klanten te trekken. Dat betekent nieuwe producten toevoegen, maar ook productteksten en categorieteksten schrijven en foto’s plaatsen. Ook kan het voorkomen dat de teksten van bepaalde producten gewijzigd moeten worden.

Naast het toevoegen en bijwerken van de producten in uw webshop, is het ook zaak dat u aandacht besteed aan de vindbaarheid van uw webshop. Dit noemen we zoekmachine optimalisatie (SEO). Er zijn tal SEO tactieken, waaronder het implementeren van veelgebruikte zoektermen in uw content, linkbuilding (zorgen dat er vanaf andere websites naar uw webshop wordt gelinkt), het schrijven van relevante blogartikelen met extra informatie of gebruikstips, enzovoorts. 

Verder moeten de website statistieken geregeld geanalyseerd worden. Om een voorbeeld te geven: als u weet waar uw bezoekers vandaan komen, hoe zij op uw website terecht zijn gekomen en op welke punten zij afhaken, kunt u op basis van deze gegevens uw Magento webshop optimaliseren en uw strategie aanpassen met als doel meer bezoekers te trekken én die bezoekers daadwerkelijk naar kopers te converteren. 

Contentmanagement webwinkel uitbesteden

Zoals u misschien al hebt ervaren kan contentmanagement nog behoorlijk wat tijd vergen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om deze werkzaamheden aan ons uit te besteden. Uw content wordt verzorgd door ervaren contentspecialisten die precies weten hoe zij zoekmachine vriendelijke teksten moeten schrijven die tegelijkertijd aantrekkelijk zijn voor uw doelgroep, maar we houden ons ook bezig met andere werkzaamheden op het gebied van webwinkel beheer. Zo kunnen wij uw webshop voor u updaten zodat deze optimaal beveiligd is en kunnen wij kleine wijzigingen voor u doorvoeren. Op die manier kunt u zich volledig richten op de andere aspecten van uw onderneming. Het uitbesteden van uw webwinkel beheer kan u een hoop tijd, zorgen en frustraties schelen!

Meer weten over webwinkel beheer uitbesteden?

Overweegt u om uw webwinkel beheer uit te besteden of wilt u hier graag meer over weten? Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend gesprek!

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's