Magento webwinkel laten ontwikkelen

U wilt een professionele webwinkel laten maken? Als specialist op het gebied van Magento webwinkel ontwikkeling vertellen wij u waar u rekening mee moet houden en wat de mogelijkheden zijn.  

Webshop platform

Het platform waarop uw webwinkel wordt gebouwd is in feite de fundering. Het is belangrijk om niet alleen naar de mogelijkheden van een platform te kijken, maar ook naar de beperkingen; hier lopen veel ondernemers zodra zij succes krijgen namelijk het eerst tegen aan. Zo dient u rekening te houden met o.a. design mogelijkheden, mobiel-vriendelijkheid, vindbaarheid en veiligheid. Ook schaalbaarheid is essentieel: uw webshop moet tenslotte probleemloos met uw onderneming mee kunnen groeien! Er zijn diverse platformen waarop uw webwinkel gebouwd kan worden, maar uit onze ervaring is gebleken dat Magento het beste werkt en onze klanten de meeste flexibiliteit en mogelijkheden biedt. Vandaar dat wij standaard gebruik maken van dit voor webwinkels gespecialiseerde platform. 

Webshop beheer

Uw webshop moet er niet alleen voor uw bezoekers aantrekkelijk uitzien, u moet de webshop natuurlijk ook makkelijk zelf kunnen beheren. Een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke backoffice is heel belangrijk; dit is namelijk waar u nieuwe producten toevoegt, teksten en afbeeldingen invoert, betaalmethodes instelt en bestellingen afhandelt. Voor dat soort dingen wilt u natuurlijk niet steeds hulp in hoeven roepen. Daarom zorgen wij dat er een gebruiksvriendelijk en intuïtief Content Management Systeem (CMS) achter uw webwinkel komt te hangen. Hiermee kunt u zonder enige technische kennis zelfstandig uw webshop beheren. 

Webshop op maat

Veel ondernemers zijn in de veronderstelling dat zij kosten kunnen besparen door te kiezen voor een standaard webwinkel, een One Size Fits All oplossing. In de praktijk blijkt echter dat de meeste ondernemers hier achteraf spijt van krijgen. Zo komt het geregeld voor dat partijen de bestaande data niet willen exporteren, waardoor deze data handmatig moet worden omgezet naar het nieuwe systeem. Het is dan ook zeker aan te raden om een professionele, op maat gemaakte webwinkel te laten ontwikkelen; zo weet u zeker dat uw webwinkel in alle opzichten aan uw wensen en behoeften voldoet, en dat u later geen onnodige kosten kwijt bent aan aanpassingen die allang geïntegreerd hadden kunnen zijn. 

Een webshop laten maken door 80’s Interactive?

80’s Interactive is al jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, beheren en onderhouden van webwinkels. Wij nemen u deze werkzaamheden dan ook graag uit handen. Maar u kunt vanzelfsprekend ook bij ons terecht voor een deskundig en persoonlijk advies met betrekking tot het opzetten of het verbeteren van een webwinkel. Neemt u gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's