80s Interactive Privacy Policy

Over het algemeen verzamelen we bij voorkeur zo min mogelijk gegevens van je, maar soms is het verzamelen van gegevens noodzakelijk om de diensten die we aanbieden te kunnen leveren. 80s Interactive gaat zorgvuldig met deze gegevens om en we dragen er zorg voor dat je privacy gewaarborgd blijft, we gaan er mee om zoals wij zouden willen dat met onze persoonlijke gegevens om zou worden gegaan. 

Welke persoonlijke gegevens verwerkt 80s Interactive?

Om de diensten die wij leveren uit te kunnen voeren, hebben we een aantal gegevens van je nodig;

Bedrijfsnaam en adresgegevens

De bedrijfsnaam en bijbehorende adresgegevens hebben wij onder andere nodig om facturen op te kunnen stellen, contact met je op te kunnen nemen of om met je af te kunnen spreken. Wel zo prettig als we weten waar we naartoe moeten.

Naam

We vinden het prettig om met mensen te communiceren, daarom spreken we je graag aan bij je naam in plaats van met een nummer. 

E-mailadres

Om met je te kunnen communiceren, maken we veel gebruik van e-mail. Om deze reden slaan we dan ook je e-mailadres op, zodat we in contact met elkaar kunnen blijven, maar ook om facturen toe te kunnen sturen. Dat doen we liever digitaal dan op papier. 

Telefoonnummer

Om snel met je in contact te kunnen komen, slaan we je telefoonnummer op. Dit is handig in gevallen van spoed of wanneer we input van je nodig hebben. 

Inloggegevens 

Je inloggegevens bewaren we zodat jij kunt inloggen in onze systemen en om de toegang tot jouw account te kunnen beveiligen. Zo kunnen alleen mensen met wie jij deze gegevens deelt inloggen.

IP-adres

Je ip-adres wordt opgeslagen om de servers te kunnen beveiligen, zo weten we dat jij terecht bezig bent met het doorvoeren van wijzigingen en wordt je niet automatisch door onze beveiligingslaag geblokkeerd. 

Betaalgegevens

Betaalgegevens, zoals je rekeningnummer en je naam als rekeninghouder slaan we op, zodat we betalingen kunnen verwerken. Voor iedere levering of dienst maken we een uniek factuurnummer die gekoppeld is aan je debiteurgegevens.

Andere gegevens die 80s Interactive verwerkt

Er zijn een aantal persoonsgegevens die wij verzamelen die niet perse bedoeld zijn om een overeenkomst uit te kunnen voeren. Dit gebeurd altijd met jous toestemming of aan de hand van een gerechtvaardigd belang. De volgende gegevens verzamelen we:

Cookies

80s Interactive maakt alleen gebruik van functionele en analytische cookies. Om er voor te zorgen dat onze website optimaal werkt gebruiken we functionele cookies. Functionele cookies zorgen ervoor dat jouw websitevoorkeuren kunnen worden opgeslagen, zodat je dit bij je volgende bezoek niet nogmaals hoeft aan te geven.

Door middel van de analytische cookies verzamelen we informatie over je gebruik van onze website en kunnen we zien welke informatie juist handig of overbodig is. 

Serverlogs

Wanneer je gebruik maakt van onze diensten, houden wij zogeheten serverlogs bij. Deze serverlogs slaan automatisch wat gegevens op over je verbinding met onze servers. Hierbij kun je denken aan je IP-adres, je browserversie en het tijdstip dat je de website bezocht. De gegevens die in deze logs worden verzameld worden door ons gebruikt om fouten in het systeem op te sporen om de veiligheid van de diensten te kunnen garanderen.

Werkgerelateerde persoonsgegevens

Kom je bij ons solliciteren, dan weten we graag wie we voor ons hebben. Dit controleren we aan de hand van je motivatiebrief, CV, portfolio of ingestuurde sollicitatie opdracht. In het geval dat je niet wordt aangenomen, worden deze gegevens binnen vier weken verwijderd.

Andere persoonsgegevens

In sommige gevallen krijgen we wel eens aanvullende persoonsgegevens toegestuurd per e-mail waar we niet direct om gevraagd hebben. In zulke gevallen gaan we na of we deze gegevens nodig hebben om je verder te helpen. Wanneer dit niet het geval is, zullen we deze gegevens - voor zover dat technisch mogelijk is - verwijderen.

Doeleinden van onze gegevensverwerking

Het verwerken van je persoonsgegevens heeft een reden, we hebben deze gegevens nodig voor:

  • Het opnemen van contact met je, om je bijvoorbeeld te helpen met het oplossen van een probleem
  • Het behandelen van eventuele klachten, wij kiezen bij voorkeur voor een lange en gezonde relatie
  • Het beveiligen van onze servers en diensten en het bestrijden van fraude, zodat iemand anders zich niet als jou kan voordoen
  • Het behandelen van reacties die we op onze vacatures krijgen, zodat we kunnen nagaan of jij onze nieuwe collega bent.
  • De werking van onze website en of we hier verbeteringen aan moeten doorvoeren.

We zullen de verzamelde persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken dan de doeleinden die we hierboven hebben besproken, tenzij je hier zelf toestemming voor hebt gegeven of wij hiertoe wettelijk verplicht zijn.

Beveiliging

Beveiliging is voor ons van groot belang en de beveiligingsmaatregelen die we hiervoor nemen zijn streng. Zo voorkomen we dat er misbruik gemaakt kan worden van je persoonsgegevens en voorkomen we ongeautoriseerde toegang. Zo hebben alleen de noodzakelijke personen toegang. We controleren geregeld of onze beveiligingsmaatregelen nog up-to-date zijn. Ook maken we gebruik van SSL-certificaten, dus alle communicatie en gegevens die je bij ons achterlaat worden versleuteld verzonden.

Jouw privacy en andere, derde partijen

Wij verkopen geen persoonsgegevens aan derde partijen. We zullen je gegevens alleen met anderen delen in een van de volgende gevallen:

  • Voor het uitvoeren van een wettelijke verplichting
    Zo kan bijvoorbeeld een politievordering ons verplichten om jouw gegevens met de politie te delen.
  • Voor het registreren van een domeinnaam
    Je gegevens worden bij het registreren van een domeinnaam opgenomen in de whois-database van de verantwoordelijke domeinnaam organisatie. Wanneer we deze gegevens niet delen, is de domeinnaam registratie niet mogelijk.

Met jouw toestemming delen we je gegevens met derde partijen in het volgende geval:

  • Voor het verbeteren van onze website
    Om te meten hoe onze website bij lezers aanslaat, maken we gebruik van het Amerikaanse Google Analytics. Wij hebben met Google Analytics een verwerkersovereenkomst gesloten. Wil je meer lezen over gegevensverwerking door Google Analytics? Lees dan de Privacy Policy van Google.

Geautomatiseerde beslissingen

Aan de hand van jouw persoonsgegevens kunnen wij soms geautomatiseerde beslissingen nemen. Wanneer een factuur niet op tijd betaald wordt, zal er geautomatiseerd een herinnering worden gestuurd naar de desbetreffende klant. Wordt er na deze herinnering geen actie ondernomen, dan wordt er geautomatiseerd een aanmaning verzonden.

Websites van derden 

Onze cookie- en privacyverklaring zijn niet van toepassing op websites van derden. Wij kunnen vanaf blogposts links plaatsen naar externe websites, maar wij hebben geen inzicht op hoe deze partijen met je gegevens omgaan. Ben je op een externe website beland, vergeet dan niet om ook daar de privacyverklaring en de cookieverklaring te lezen voordat je je gegevens achterlaat.

Je rechten m.b.t. Privacy

Wanneer je gebruik maakt van onze website of diensten, heb je privacyrechten. Dit houdt in dat je ons altijd mag vragen om inzage van je gegevens, een wijziging hierin door te voeren of deze gegevens te verwijderen. Ook kun je ons vragen om verdere verwerking van je gegevens tijdelijk stil te zetten.

Op grond van de nieuwe privacywetgeving die op 25 mei 2018 ingaat, heb je ook de mogelijkheid om een klacht in te dienen over iets waar je niet tevreden over bent. Je kunt hiervoor bij de Autoriteit Persoonsgegevens aankloppen, zij zijn de Nederlandse waakhond van de privacywetgeving. 

Contactgegevens

Heb je vragen of opmerkingen na het lezen van onze privacyverklaring? Dan kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's