Klinimed

Magento / Boekhoudkoppeling / Warehousing

Over Klinimed.nl

Klinimed is een medische groothandel die levert aan artsen, verpleegkundigen en opleiders in de zorg. Ze voorzien deze doelgroep niet alleen van medische disposables (handschoenen, naalden, verband), maar ook van medische apparatuur. Voor klinimed heeft 80s Interactive de webwinkel gebouwd, welke op Magento draait. Nadat we de webwinkel volledig hadden ontwikkeld en deze live is gegaan, zijn we eigenlijk tot op de dag van vandaag nog aan het doorontwikkelen. Zo hebben we boekhoudkoppelingen gemaakt, waardoor er minder handwerk in de administratie gaat zitten en hebben we een Warehouse extensie ontwikkeld welke precies aan het warenhuis doorgeeft wat er is besteld, naar wie het moet worden verstuurd en hoeveel er van is besteld. Dit neemt wederom een hoop werk uit handen voor de eigenaar van Klinimed.nl, waardoor er tijd is om verder te ondernemen en zich te richten op de ontwikkeling van het bedrijf. 

Klinimed zet 80s Interactive in voor:

  • De ontwikkeling van de webwinkel op Magento
  • Het exporteren van data uit mijnwebwinkel.nl naar de Magento backend
  • Het uitvoeren van beveiligingsupdates
  • Het bouwen van een boekhoudkoppeling
  • Het bouwen van een warehouse extensie
  • Procesbegeleiding

Referentie Klinimed

80s interactive heeft onze website vanaf het begin van ons bedrijf opgezet en doorontwikkeld. 

Wat eerst als b2c webshop platform ging functioneren is in overleg doorontwikkeld tot een ERP platform voorzien van backorder functionaliteit voor een b2b klantomgeving.

In het maatwerk merken wij dat de service van 80s zich goed vertaald, doordat het functioneel ontwerp wordt uitgewerkt tot een klantvriendelijk ontwerp.

Dit blijkt o.a. uit de gekoppelde barcode scan2order functionaliteit, koppeling met externe warehousing en boekhoudpakketten. 

Ik kan een ieder 80s interactive van harte aanbevelen. Wij blijven de komende jaren in ieder geval kijken naar verdere ontwikkelingen met een zeer professionele, doch ook persoonlijke partij.

Wij zijn jouw Website-ontwikkelaar!

Wacht niet langer en neem contact met ons op. Wij zorgen dat je online succesvol wordt.

  • Professioneel ontworpen website of webshop zodat jouw bedrijf online opvalt.
  • Rebuuste fundering middels Magento of Typo3, zodat jouw website of webshop staat als een huis.
  • Passende ondersteuning na livegang, zodat we samen door kunnen bouwen aan jouw online succes.

Step