RPCNH

TYPO3 en Bootstrap

typo3

Over Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland (RPCNH)

Stichting Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland is een stichting die actief is op provinciaal niveau en bestaat uit een samenwerking tussen gemeenten, Openbaar Ministerie, politie, brandweer en het georganiseerde bedrijfsleven. Vanuit deze samenwerking worden initiatieven opgezet en worden veiligheidsprocessen in gang gezet. Het RPCNH Stelt hiervoor het programma samen en is verantwoordelijk voor de organisatie van de uitvoering. Zo organiseren ze bijvoorbeeld overvaltrainingen om winkelpersoneel te leren hoe ze met dit soort situaties moeten omgaan, waar ze op moeten letten en wat ze vooral wel of niet moeten doen. 

Het RPCNH is al sinds 2009 verbonden aan 80s Interactive. In het begin waren we verantwoordelijk voor de content op de website, later werden deze werkzaamheden steeds uitgebreider. Zo zijn we inmiddels verantwoordelijk voor de bouw, het onderhoud en het management van de website. De website van het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland hebben we gebouwd op TYPO3 gecombineerd met Bootstrap. De website maakt gebruik van meerdere maatwerkmodules, waardoor men zich kan inschrijven voor activiteiten, aanvragen kan indienen voor activiteiten en de planning kan zien. 

 

Waar het RPCNH ons voor inzet

  • Klant sinds 2009
  • Ontwikkeling website TYPO3 in combinatie met Bootstrap + diverse zijprojecten
  • Contentmanagement, het toevoegen van teksten, afbeeldingen en nieuwsartikelen aan de website
  • Backoffice werkzaamheden, zodat de uitvoer van de aangeboden activiteiten soepel verloopt.
  • Het RPCNH heeft ons laten screenen door de politie om te constateren dat wij geschikt zijn om gevoelige data te beheren en te beveiligen

Wij zijn jouw Website-ontwikkelaar!

Wacht niet langer en neem contact met ons op. Wij zorgen dat je online succesvol wordt.

  • Professioneel ontworpen website of webshop zodat jouw bedrijf online opvalt.
  • Rebuuste fundering middels Magento of Typo3, zodat jouw website of webshop staat als een huis.
  • Passende ondersteuning na livegang, zodat we samen door kunnen bouwen aan jouw online succes.

Step