Snelheid optimalisatie voor uw website

Een website die snel laadt, scoort niet alleen beter bij uw bezoeker, maar ook in Google. Snelle websites worden hoger weergegeven in de zoekresultaten en een snelle website draagt bij aan een betere conversie.

Lees meer

Pagespeed website

Elke seconde telt als het aankomt op de laadtijd van een website. Duurt het langer dan 3 seconden om de site te laden? Dan is 40% van de internetgebruikers al afgehaakt. Bovendien wordt uw website lager beoordeeld door Google. Via de Google PageSpeed tool weet u snel hoe uw site scoort.

Lees meer

CSS

Critical CSS

Een CSS bestand inladen, kan de tijd om een webpagina te renderen flink verlengen. Omdat een lange laadtijd negatieve gevolgen heeft voor zowel uw bezoeker als Google, passen we Critical CSS toe. Deze techniek zorgt ervoor dat uw CSS bestanden geen vertraging meer veroorzaken in de laadtijd van uw site.

Lees meer

Render blocking

De laadtijd van de webpagina is van grote invloed op de google positie, de gebruiksvriendelijkheid en de bounce ratio. Door Render blocking toe te passen, wordt de website sneller geladen en eerder getoond aan de gebruiker. Dit draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid en Google indexering van uw site.

Lees meer

Snelheid optimalisatie zorgt voor een betere vindbaarheid

Door te zorgen voor een zo laag mogelijke laadtijd van uw website, wordt deze beter geïndexeerd door Google en kunnen mogelijke klanten u beter vinden.