Snelheid optimalisatie voor uw website of webwinkel

Snelheid optimalisatie is iets dat altijd bovenaan uw prioriteitenlijstje moet staan. Het is namelijk van essentieel belang om de moordende concurrentie voor te blijven!

Waarom is een snelle website zo belangrijk?

Iedereen raakt gefrustreerd als hij of zij met een trage website geconfronteerd wordt. Maar liefst 40% van de gebruikers klikt een website die er langer dan 3 seconden over doet om te laden meteen weg. Dat zult u zelf ongetwijfeld ook wel eens gedaan hebben. Maar u wilt natuurlijk voorkomen dat mensen dat bij uw website doen! Met een snelle website biedt u uw bezoekers een betere gebruikerservaring. En dat zorgt ook weer voor een groter vertrouwen en een betere reputatie. Maar dat is nog niet alles. Een snelle website zorgt namelijk ook voor een lagere bounce ratio (het aantal bezoekers dat vroegtijdig de website verlaat) en meer conversie (bezoekers omzetten in klanten). Ook Google houdt van snelle websites; snelheid optimalisatie is dan ook een belangrijk onderdeel van SEO.

Hoe snel is mijn website?

Heeft u enig idee hoe snel uw website is ten opzichte van andere websites? Als u dat niet weet, is het een goed idee om dit eens te testen. Daar zijn verschillende tools voor. Op Google PageSpeed kunt u de URL van uw website invoeren. Voor snelheid optimalisatie van uw mobiele website kunt u de Mobielvriendelijkheids test van Google uitvoeren. 

Wat kan ik doen om mijn website sneller te maken?

Wanneer u een test doet op Google PageSpeed, krijgt u direct een overzicht van enkele verbeterpunten waarmee u de laadtijd van uw website kunt reduceren. En dan is het tijd om te beginnen met optimaliseren! Afhankelijk van de resultaten van uw Google PageSpeed test kan er gewerkt worden aan bijvoorbeeld:

  • Het optimaliseren van afbeeldingen
  • Caching
  • http verzoeken reduceren
  • Database optimalisatie
  • Critical CSS

Zoals u ziet vergen de meeste verbeterpunten de nodige technische kennis. Het is dan ook zeker de moeite waard om snelheid optimalisatie uit te besteden aan een professional.

Snelheid optimalisatie uitbesteden?

Wilt u snelheid optimalisatie graag uitbesteden aan iemand die hierin gespecialiseerd is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij weten als geen ander dat elke seconde telt, en helpen u dan ook graag om uw website sneller te maken. Via de link rechtsboven op de pagina kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wilt u eerst wat meer informatie? Geen probleem. Neemt u gerust contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 020-3080108 of een mailtje sturen naar info@80si.com. 

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's