Twitter Ads

Adverteren op Twitter is een mogelijkheid om met een kort bericht veel personen te bereiken. Als specialist op het gebied van sociale media weten wij als geen ander hoe we verschillende sociale netwerken kunnen inzetten voor het behalen van marketing doelstellingen. Heeft u wel eens nagedacht over adverteren op Twitter? Op deze pagina informeren we u over de mogelijkheden. 

Waarom Twitter?

Twitter is één van de meest populaire sociale netwerken. Maar liefst 2,6 miljoen Nederlanders maken in 2016 gebruik van Twitter, waarvan bijna 900.000 dagelijks (Bron: Newcom.nl). Twitter is dan ook een geweldig medium om met uw doelgroep in contact te komen.

Een groot zakelijk voordeel van Twitter ten opzichte van andere sociale netwerken is dat nieuws zich op Twitter nog sneller verspreid. Dit is voornamelijk te danken aan het microblog karakter (tweets zijn maximaal 144 tekens). Nieuws gaat ook snel viral op Twitter.

Adverteren op Twitter

Met Twitter Ads kunt u op maat gemaakte advertentie campagnes opzetten voor een breed scala aan zakelijke doeleinden; van het stimuleren van uw webverkeer tot aan het vergroten van uw naamsbekendheid. Er worden vier verschillende soorten campagnes onderscheiden:

  • Websiteclickscampagnes – bedoeld voor het verhogen van website bezoeken, conversies en sales;
  • Volgerscampagnes – bedoeld voor het opbouwen van een publiek op Twitter;
  • Interactiecampagnes – bedoeld voor het vergroten van naamsbekendheid;
  • App-campagnes – bedoeld voor het promoten van mobiele apps en het stimuleren van in-app aankopen.

Gericht adverteren via Twitter

Twitter biedt u de mogelijkheid om zeer gericht te adverteren. Of u nu zich nu wilt focussen op een specifieke niche of een wereldwijde doelgroep, we kunnen u helpen om de juiste mensen te bereiken. Wilt u uw campagne richten op een bepaalde leeftijd, op mannen of juist op vrouwen, op mobiele gebruikers of desktop gebruikers? Dat is geen enkel probleem met Twitter. Ook gericht adverteren op een bepaalde locatie behoort tot de mogelijkheden. Zo kunt u richten op Nederland, op een provincie of op een postcode. 

Analyse Twitter campagnes

Om ervoor te zorgen dat u inzicht houdt in de weergaven, kosten en resultaten van uw Twitter campagnes, heeft Twitter speciale analysetools beschikbaar gesteld. Hiermee kunnen we uw campagnes analyseren en op basis hiervan schalen en optimaliseren om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw Twitter ads haalt. Zo kunt u bijvoorbeeld in één oogopslag zien hoeveel retweets en replies u in de afgelopen maand heeft gehad. Het is tevens mogelijk om te bekijken hoe vaak een link in een tweet is aangeklikt.

Meer weten over adverteren op Twitter?

Onze social media experts vertellen u graag meer over de mogelijkheden van adverteren op Twitter. Wij helpen u graag met het opzetten van een Twitter ads campagne om uw zakelijke doelstellingen te behalen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's