Twitter voor uw bedrijf

Eén van de meest krachtige sociale netwerken wordt nog steeds zwaar onderschat in de bedrijfswereld. We hebben het hier over Twitter. Wij vertellen u graag meer over wat Twitter voor uw bedrijf kan betekenen en wat er allemaal komt kijken bij Twitter beheer.

Wat is Twitter

Twitter is een zogeheten microblogging dienst. U kunt een account aanmaken en berichten van maximaal 144 tekens plaatsen. Die berichten worden ook wel tweets genoemd, het plaatsen van tweets noemen we twitteren. Andere mensen kunnen u volgen en krijgen automatisch uw berichten op hun tijdlijn te zien. U kunt zelf ook mensen volgen, zodat u ziet waar zij zich mee bezig houden. Het is ook mogelijk om privéberichten (Direct Messages of DM’s) te sturen. Door hashtags (#) in tweets te gebruiken, is het mogelijk om op specifieke zoekwoorden te zoeken. Men krijgt dan een overzicht met alle tweets die het betreffende zoekwoord bevatten.

Waarom Twitter voor uw bedrijf?

Mensen gebruiken Twitter omdat het een gebruiksvriendelijk systeem is om informatie te delen en in contact te komen met individuen en bedrijven over de hele wereld. Twitter heeft meer dan 320 miljoen actieve gebruikers, die samen zo’n 500 miljoen Tweets per dag versturen. Een platform dat zo intensief wordt gebruikt, biedt voor uw bedrijf een hoop mogelijkheden die u natuurlijk niet onbenut wilt laten. Met Twitter voor uw bedrijf kunt u:

  • Meer webverkeer genereren: Via Tweets kunt u volgers rechtstreeks naar uw website of webwinkel leiden.
  • Meer mensen bereiken: Twitter heeft een wereldwijd bereik, waardoor u eenvoudig nieuwe doelgroepen kunt bereiken.
  • Een uitgebreid netwerk creëren: Met Twitter kunt u snel een actief en betrokken publiek opbouwen en relaties ontwikkelen. 
  • Uw publiek informeren: U kunt mensen op de hoogte stellen over (nieuwe) producten of diensten.

Twitter beheer

Maar hoe kunt u in 144 tekens meer verkeer naar uw website of webwinkel krijgen? Ten eerste dient er een Twitter profiel te worden aangemaakt. Alle elementen van uw profiel, waaronder uw avatar, header afbeelding en bio (omschrijving van uw bedrijf of dienst), dienen representatief te zijn voor de identiteit die u met uw onderneming wilt uitstralen. Twitter beheer omvat diverse activiteiten, waaronder het consistent plaatsen van relevante en nuttige links naar bijvoorbeeld uw zakelijke website, blog of interessante artikelen. Met behulp van statistieken krijgt u direct inzicht in uw resultaten. U kunt meer te weten komen over uw volgers en op basis van die informatie uw content weer optimaliseren.

Twitter beheer van uw bedrijf uitbesteden

Twitter beheer is één van de onderdelen van social media management die u met een gerust hart aan onze social media experts kunt uitbesteden. Neem contact op met het team van 80’s Interactive en maak direct een afspraak!

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's