Bedrijfswebsite met een CMS

Technische ontwikkelingen gaan razendsnel. Ook in de internetwereld is er de afgelopen jaren veel veranderd. Zo hebben bedrijven hun marketingstrategieën aan moeten passen dankzij de komst van social media als Facebook en Twitter. Daarnaast is zoekmachine optimalisatie onmisbaar om een bedrijf succesvol te maken. Bestond het beheren van een website vroeger nog uit HTML en CSS, tegenwoordig zijn CMS systemen de meest voor de hand liggende keuze. 

HTML en CSS

Het is mogelijk om een website op verschillende manieren te bouwen. Een daarvan is HTML, oftewel ‘Hyper Text Markup Language’, in combinatie met CSS. Daarbij heeft u een HTML-editor nodig, die op de computer te installeren is. Wanneer u aanpassingen wilt maken aan uw website, heeft u dus kennis nodig van HTML en CSS en de bijbehorende programma's om dit te verwerken. 

De voordelen van een CMS achter uw website

Een CMS (Content Management Systeem), zoals TYPO3, is een stuk eenvoudiger in gebruiken dan een simpele HTML website. Zo kunt u dankzij het CMS gemakkelijk gedeeltes van de website aanpassen, terwijl dit bij het statische HTML een stuk lastiger is. Afbeeldingen, teksten of nieuwsberichten, zonder enige technische kennis kunt u dit allemaal zelf beheren op uw website. Onze professionals bouwen het Content Management Systeem graag voor u in, zodat u zelf aan de slag kunt gaan met de inrichting van uw bedrijfswebsite. 

Naast dat u nu eenvoudig zelf uw bedrijfswebsite kunt beheren, kunt u deze taak ook overdragen aan uw personeelsleden. Er is geen technische kennis nodig om de teksten en afbeeldingen op uw website aan te passen. Heeft u zelf geen tijd om uw website in beheer te hebben? Dan kunt u het beheer van uw website ook aan ons uitbesteden. We hebben een team van ervaren contentspecialisten die uw website graag van nieuwe teksten en nieuwsberichten voorzien.

wBedrijfswebsite met een CMS

Een CMS biedt vele voordelen voor uw bedrijfswebsite. Dankzij het Content Management Systeem kunt u gemakkelijk teksten, foto’s en video’s publiceren. Zo blijft uw bedrijfswebsite actueel. Daarmee maakt uw bedrijf ook online een professionele indruk. Heeft u al een bedrijfswebsite, maar heeft uw website geen CMS? Of wilt u een nieuwe bedrijfswebsite met CMS laten ontwikkelen? Neem dan contact met ons op. We geven u graag meer informatie en kunnen een vrijblijvende offerte voor u opstellen. 

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's