Bedrijfswebsite met een CMS

Technische ontwikkelingen gaan razendsnel. Ook in de internetwereld is er de afgelopen jaren veel veranderd. Zo hebben bedrijven hun marketingstrategieën aan moeten passen dankzij de komst van social media als Facebook en Twitter. Daarnaast is zoekmachine optimalisatie onmisbaar om een bedrijf succesvol te maken. Bestond het beheren van een website vroeger nog uit HTML en CSS, tegenwoordig zijn CMS systemen de meest voor de hand liggende keuze. 

HTML en CSS

Het is mogelijk om een website op verschillende manieren te bouwen. Een daarvan is HTML, oftewel ‘Hyper Text Markup Language’, in combinatie met CSS. Daarbij heeft u een HTML-editor nodig, die op de computer te installeren is. Wanneer u aanpassingen wilt maken aan uw website, heeft u dus kennis nodig van HTML en CSS en de bijbehorende programma's om dit te verwerken. 

Professionele en betrouwbare bedrijfswebsite

Elk bedrijf heeft tegenwoordig een goede website nodig. Zowel voor kleine ondernemers als grote bedrijven is het namelijk een visitekaartje naar buiten toe. Met een site die betrouwbaar en professioneel oogt, trekt u meer bezoekers en dus potentiële klanten. Onderzoek heeft uitgewezen dat bezoekers vaak slechts enkele seconden een pagina bezoeken. Een mooie website trekt echter de aandacht van een potentiële klant. Zo zorgt leesbare content ervoor dat een bezoeker langer blijft hangen. 

Eisen voor uw TYPO3 bedrijfswebsite

Uw bedrijfswebsite moet aan heel wat eisen voldoen, een aantal voorbeelden van deze eisen zijn:

 

  • Het design moet aantrekkelijk en representatief zijn;
  • De website moet er op alle apparaten goed uitzien en gebruiksvriendelijk zijn (responsive);
  • De techniek en content moeten geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines;
  • De website moet veilig zijn (ook voor uw bezoekers);
  • De website moet schaalbaar zijn (uw website moet met uw bedrijf mee kunnen groeien); 

De voordelen van een CMS achter uw website

Een CMS (Content Management Systeem), zoals TYPO3, is een stuk eenvoudiger in gebruik dan een simpele HTML website. Zo kunt u dankzij het CMS gemakkelijk gedeeltes van de website aanpassen, terwijl dit bij het statische HTML een stuk lastiger is. Afbeeldingen, teksten of nieuwsberichten, zonder enige technische kennis kunt u dit allemaal zelf beheren op uw website. Onze professionals programmeren het Content Management Systeem graag voor u in, zodat u zelf aan de slag kunt gaan met de inrichting van uw bedrijfswebsite. 

Naast dat u nu eenvoudig zelf uw bedrijfswebsite kunt beheren, kunt u deze taak ook overdragen aan uw personeelsleden. Er is geen technische kennis nodig om de teksten en afbeeldingen op uw website aan te passen. Heeft u zelf geen tijd om uw website in beheer te hebben? Dan kunt u het beheer van uw website ook aan ons uitbesteden. We hebben een team van ervaren contentspecialisten die uw website graag van nieuwe teksten en nieuwsberichten voorzien.

SEO voor uw bedrijfswebsite

Erg belangrijk voor een succesvolle website is het optimaliseren van SEO. Deze term staat voor  ‘search engine optimization’. Dit betekent dat uw website goed vindbaar moet worden op zoekmachines zoals Google. Zo dienen de teksten op uw site veel sterke keywords te bevatten. Onze professionals vertellen graag hoe u zelf de SEO van uw site kunt verbeteren.

Bedrijfswebsite met een CMS

Een CMS biedt vele voordelen voor uw bedrijfswebsite. Dankzij het Content Management Systeem kunt u gemakkelijk teksten, foto’s en video’s publiceren. Zo blijft uw bedrijfswebsite actueel. Daarmee maakt uw bedrijf ook online een professionele indruk. Heeft u al een bedrijfswebsite, maar heeft uw website geen CMS? Of wilt u een nieuwe bedrijfswebsite met CMS laten ontwikkelen? Neem dan contact met ons op. We geven u graag meer informatie en kunnen een vrijblijvende offerte voor u opstellen. 

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's