Bedrijfswebsite voor het MKB

Grote bedrijven hebben vaak een groot budget, veel middelen en een uitgebreid netwerk van contacten. Een professionele website laten maken is dan ook meestal geen probleem. Maar bij het midden- en kleinbedrijf (MKB) ligt dit vaak net even anders. Wij informeren u graag over het ontwikkelen van een bedrijfswebsite voor het MKB.

Uw bedrijfswebsite

Een bedrijfswebsite voor het MKB moet aan heel wat eisen voldoen. Om een aantal voorbeelden te geven: 

  • Het design moet aantrekkelijk en representatief zijn;
  • De website moet er op alle apparaten goed uitzien en gebruiksvriendelijk zijn (responsive);
  • De techniek en content moeten geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines;
  • De website moet veilig zijn (ook voor uw bezoekers);
  • De website moet schaalbaar zijn (uw website moet met uw bedrijf mee kunnen groeien); 

 

 

Dit zijn slechts een aantal belangrijke aspecten. Om ervoor te zorgen dat u alles uit uw bedrijfswebsite kunt halen dat er in zit, en om verzekerd te zijn van het best mogelijke eindresultaat, is het aan te raden altijd een professional in te schakelen. 80’s Interactive is gespecialiseerd in bedrijfswebsites voor het MKB en is u dan ook graag van dienst bij alle hieraan gerelateerde werkzaamheden. 

Onze diensten

Wij bieden u diverse diensten met betrekking tot bedrijfswebsites voor het MKB. Hierbij kunt u denken aan domeinnaam registratie, hosting, e-mailadressen, het ontwerpen en bouwen van uw bedrijfswebsite, het schrijven van webteksten, zoekmachine optimalisatie, social media integratie, Google Analytics integratie, onderhoud en beveiliging. Uiteraard kunnen wij u ook over al deze aspecten adviseren. 

Bedrijfswebsite met Content Management Systeem

Na het opleveren van uw bedrijfswebsite laten wij u niet zomaar aan uw lot over. Beveiligingsupdates en onderhoud aan uw website verzorgen wij graag voor u. Toch is het fijn als u bepaalde dingen gewoon zelf kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van nieuwe content of producten op uw website, of het wijzigen van een bepaalde contactgegevens. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een bedrijfswebsite met Content Management Systeem (CMS), TYPO3, door ons te laten ontwikkelen. Hiermee kunt u heel eenvoudig zelf uw website aanpassen, zonder dat u hiervoor technische kennis nodig heeft. Wel zo prettig!

Meer weten over een website laten maken voor uw bedrijf?

Neemt u gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij gaan graag met u aan tafel zitten om uw wensen en de mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken. Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte. 

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's