Professionele bedrijfswebsite laten ontwikkelen

Het succes van uw bedrijf is afhankelijk van verschillende factoren. Zo zijn onder andere expertise, een sterk product en een goede prijs-kwaliteitverhouding belangrijk. In het digitale tijdperk speelt een professionele website een minstens zo belangrijke rol in het functioneren van uw bedrijf. Bij het maken van een professionele bedrijfswebsite komt veel kijken.

Professionele en betrouwbare bedrijfswebsite

Elk bedrijf heeft tegenwoordig een goede website nodig. Zowel voor kleine ondernemers als grote bedrijven is het namelijk een visitekaartje naar buiten toe. Met een site die betrouwbaar en professioneel oogt, trekt u meer bezoekers en dus potentiële klanten. Onderzoek heeft uitgewezen dat bezoekers vaak slechts enkele seconden een pagina bezoeken. Een mooie website trekt echter de aandacht van een potentiële klant. Zo zorgt leesbare content ervoor dat een bezoeker langer blijft hangen. 

Professionele bedrijfswebsite laten ontwikkelen

Onze professionals helpen u graag met het maken van uw bedrijfswebsite. Zowel het maken van een TYPO3 website als een webshop of boekingssysteem behoort tot de mogelijkheden. Met een professionele site onderscheidt u zich van andere ondernemingen. Daarmee bent u eventuele concurrentie de baas. U kunt zowel de voorkant als achterkant van uw site laten maken. In de computerwereld heet de voorkant ‘front-end’ en de achterkant ‘back-end’. Beide gedeeltes dienen er professioneel uit te zien voor bezoekers. De kans is groot dat u hiermee nieuwe klanten trekt en de omzet van uw bedrijf vergroot.

CMS-systeem voor uw bedrijfswebsite

Naast de front-end en back-end bouwen onze professionals ook een zogeheten Content Management Systeem in (CMS). Dit betreft het besturingssysteem van een website. Wij maken voornamelijk gebruik van Typo3. Dit CMS systeem is namelijk erg gemakkelijk te gebruiken, waardoor u eenvoudig zelf de inhoud van uw website kunt beheren. Zo beschikt het onder andere over gedeelte een waarin u berichten kunt invoeren en aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan nieuwsberichten en artikelen. Dankzij het relatief eenvoudige CMS-systeem heeft u geen ICT-ervaring nodig.

SEO voor uw bedrijfswebsite

Erg belangrijk voor een succesvolle website is het optimaliseren van SEO. Deze term staat voor  ‘search engine optimization’. Dit betekent dat uw website goed vindbaar moet worden op zoekmachines zoals Google. Zo dienen de teksten op uw site veel sterke keywords te bevatten. Onze professionals vertellen graag hoe u zelf de SEO van uw site kunt verbeteren.

Uw bedrijfswebsite laten ontwikkelen

Heeft u een website nodig voor uw bedrijf, of moet uw huidige bedrijfswebsite flink op de schop? We helpen u graag! Uiteraard vindt de ontwikkeling van uw bedrijfs website volledig in overleg plaats. Wij willen namelijk dat aan al uw wensen wordt voldaan. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's