TYPO3 ontwikkelaar omgeving Amsterdam

U bent op zoek naar een TYPO3 specialist in Amsterdam of omstreken? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Onze TYPO3 programmeurs beschikken over een ruime kennis en ervaring en gaan graag aan de slag om voor u een website te ontwikkelen die in alle opzichten aan uw wensen en behoeften voldoet. 

Het adres voor TYPO3 experts in en rondom Amsterdam

Bij 80’s Interactive zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van TYPO3 websites, maar we gaan ook verder. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld ook het beheer en het onderhoud van uw TYPO3 website uit handen nemen. Denk aan website beveiliging, updates, tussentijdse aanpassingen en zoekmachine optimalisatie. Ook kunnen wij de hosting van uw website verzorgen. Onze servers zijn geoptimaliseerd voor TYPO3, waardoor u verzekerd bent van een snelle en betrouwbare website. En natuurlijk kunt u altijd bij ons terecht voor antwoorden op uw vragen. We laten u nooit zomaar aan uw lot over!  

Waarom TYPO3?

  • TYPO3 is open source software. Het is gratis. U betaalt geen licentiekosten, en hoeft zich niet druk te maken over juridische verplichtingen. Zo is het altijd al geweest, en zo zal het ook altijd blijven. 
  • U kunt klein beginnen en snel groeien. Maar zelfs als uw ondernemingsplan compleet verandert, kan uw Content Management Systeem hetzelfde blijven; TYPO3 is schaalbaar en weet zich moeiteloos aan te passen aan uw behoeften.
  • Heeft u behoefte aan extra functionaliteit die niet ‘out-of-the-box’ wordt verstrekt? Geen probleem. Met behulp van talloze TYPO3 plugins, admin modules, templates kunt u uw website uitbreiden met de functies die u nodig heeft. 
  • TYPO3 ondersteund de toekomstige standaard van het moderne World Wide Web – HTML5. TYPO3 websites zijn volledig responsive en zijn geoptimaliseerd voor gebruik op smartphones en tablets. 
  • Veiligheid staat bij TYPO3 op de eerste plaats. Een toegewijd team van beveiligingsexperts en ervaren ontwikkelaars zorgen dat uw systeem en uw data veilig is en blijft. Daarbij controleren ze extensies van derden op potentiële kwetsbaarheden. 
  • Technologische ontwikkelingen maken de wereld steeds kleiner, en steeds meer bedrijven gaan internationaal. TYPO3 is van het begin af aan ontwikkeld om meertalige websites te ondersteunen. 

Meer weten over TYPO3 Amsterdam?

Wilt u graag een TYPO3 website door ons laten ontwikkelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Als dé specialist op het gebied van TYPO3 in en rondom Amsterdam nodigen we u graag uit om onder het genot van een bak koffie de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. 

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's