TYPO3 ontwikkelaar omgeving Haarlem

Wanneer u een website laat bouwen, dan is het natuurlijk wel zo prettig als u deze zelfstandig kunt beheren. Ook als u weinig of geen technische kennis heeft. Dat is de reden dat wij de meeste van onze websites bouwen in TYPO3. Hiermee beschikt u over een website met een Content Management Systeem (CMS), zodat u zelfstandig uw website kunt updaten, zonder dat u hiervoor een programmeur hoeft in te schakelen. 

Hoe werkt dat dan, zo’n CMS?

U kunt het CMS zien als een systeem dat als het ware achter uw website ‘hangt.’ Het TYPO3 CMS heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface met een zogeheten WYSIWYG (What You See Is What You Get) tekstverwerker. Deze stelt u in staat om bijvoorbeeld zelf teksten aan te passen of nieuwe afbeeldingen toe te voegen. U hoeft dus niet in ingewikkelde codes te rommelen of dingen te programmeren. Als u met een tekstverwerker zoals Word overweg kunt, dan kunt u hier ook mee overweg. Zodra u iets heeft toegevoegd of aangepast en dit opslaat, worden de wijzigingen aan de ‘voorkant’ van de website direct zichtbaar. Makkelijker kan het niet zijn!

De voordelen van TYPO3

Het feit dat u geen technische kennis nodig heeft om uw website te kunnen bijwerken is natuurlijk heel prettig. Maar TYPO3 biedt u nog meer voordelen:

 • De standaard functionaliteit kan worden uitgebreid
  Wilt u een Twitter feed, agenda module, inschrijfformulier, blog of iets anders aan uw website toevoegen? Het kan allemaal! Met behulp van zogeheten TYPO3 extensies kan de standaard functionaliteit van uw website heel eenvoudig worden uitgebreid. Er zijn talloze extensies beschikbaar.
 • TYPO3 is ook in het Nederlands beschikbaar
  Veel Content Management Systemen zijn alleen in het Engels beschikbaar. Niet iedereen vindt dit even prettig. Met TYPO3 heeft u dat probleem niet, want van zowel de software als de documentatie is gewoon een Nederlandse versie beschikbaar.
 • Het beheer systeem is uitermate flexibel
  Is het de bedoeling dat er straks meerdere mensen een bijdrage aan de website gaan leveren? Dat is geen probleem met TYPO3. U kunt namelijk verschillende beheeraccounts aanmaken en de gebruikers specifieke rechten toewijzen. 
 • TYPO3 is geschikt voor kleine én grote websites
  Of u nu een zo simpel mogelijke website wilt of juist heel uitgebreid, een eenvoudig blog of een grote commerciële website, het kan allemaal met TYPO3. Bovendien is TYPO3 zeer schaalbaar; u kunt klein beginnen, en uw website kan gewoon met uw onderneming mee groeien.

Op zoek naar een specialist voor TYPO3 Haarlem?

Als het aankomt op TYPO3 in Haarlem en omstreken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben al jaren ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen, beheren en hosten van TYPO3 websites. Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. Bel ons gerust op telefoonnummer 020-3080108 of stuur een mailtje naar info@80si.com. 

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's