TYPO3 specialist Hoofddorp en omgeving

Als dé TYPO3 specialist van Hoofddorp en omstreken willen wij u graag informeren over de voordelen van dit krachtige content management systeem, en wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen.

Waarom wij kiezen voor TYPO3 voor bedrijfswebsites

Er is een reden dat we bij 80’s Interactive TYPO3 verkiezen boven WordPress, Joomla en Drupal - wij willen u alleen het beste bieden. TYPO3 biedt u talloze voordelen ten opzichte van andere content management systemen:

 • TYPO3 is open source
  Het gebruik van TYPO3 is altijd al gratis geweest, en dat zal ook altijd zo blijven. U hoeft zich dus niet druk te maken over licentiekosten. 
 • TYPO3 is schaalbaar
  TYPO3 is het content management systeem dat gewoon met uw onderneming meegroeit, ongeacht of u klein of groot begint.
 • TYPO3 voldoet aan alle standaarden voor het moderne World Wide Web
  TYPO3 websites zijn 100% responsive en geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele apparaten. Daarbij voldoen TYPO3 websites aan de Google richtlijnen voor zoekmachine optimalisatie. 
 • TYPO3 is zeer veilig
  Zowel het content management systeem zelf als TYPO3 extensies van derden worden uitvoerig gecontroleerd op bugs en kwetsbaarheden, om de veiligheid van uw website én uw bezoekers te waarborgen. 
 • TYPO3 is gebruiksvriendelijk
  Zodra we uw website klaar hebben, kunt u zelf eenvoudige aanpassingen doen zoals teksten wijzigen. Zonder dat u hier technische kennis voor nodig heeft!
 • De standaard functies zijn eenvoudig uit te breiden
  Dankzij de talloze TYPO3 extensies die er beschikbaar zijn kunt u uw website met alle denkbare functies uitbreiden. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Onze diensten op het gebied van TYPO3

Wij zijn gespecialiseerd in zowel het ontwerpen als het ontwikkelen van TYPO3 websites. Maar we gaan verder. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook uw TYPO3 website hosten. Onze servers zijn geoptimaliseerd voor TYPO3, waardoor u altijd verzekerd bent van een snelle en betrouwbare website. Verder kunnen wij indien gewenst ook het beheer en het onderhoud van uw TYPO3 website verzorgen. En mocht u ergens tegenaan lopen, dan staan we uiteraard voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. 

Meer weten over TYPO3 Hoofddorp?

Als dé specialist op het gebied van TYPO3 in Hoofddorp ontwikkelen wij graag een professionele TYPO3 website voor u. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neemt u dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 020-3080108 of een mailtje sturen naar info@80si.com. Liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan op de link rechtsboven op deze pagina!

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's