Wat kost een bedrijfswebsite?

Door de ontwikkeling van uw TYPO3 bedrijfswebsite aan ons uit te besteden, bent u verzekerd van een eindresultaat dat in alle opzichten aan uw wensen en behoeften voldoet. Bovendien kunt u zich dan volledig op uw kerntaken concentreren. Maar wat kost een bedrijfswebsite nu precies? Wel, dat hangt af van een aantal verschillende factoren. Wij leveren geen ‘One Size Fits All’ websites, maar bedrijfswebsites op maat. Daarbij hechten we veel waarde aan de kwaliteit. Om een goede inschatting te kunnen maken van de prijs van een bedrijfswebsite, is het belangrijk om eerst op een rijtje te krijgen wat er allemaal moet gebeuren. 

Concept development

We gaan altijd eerst met u aan tafel zitten om uw wensen voor de website te bespreken. We bieden deskundig advies en kunnen u exact vertellen wat de mogelijkheden zijn. Samen zetten we op een rijtje wat voor functionaliteiten uw website nodig heeft, welke pagina’s u wilt hebben, enzovoorts. Op basis van deze informatie maken we een concept voor uw website.

Ontwerp bedrijfswebsite

Het concept wordt door onze webdesigners vertaald naar een ontwerp. Uiteraard zorgen we ervoor dat dit perfect aansluit op uw huisstijl en de identiteit van uw onderneming. Mocht u overigens nog geen huisstijl hebben, of is uw huidige huisstijl aan een opfrisser toe, dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen. 

Ontwikkeling

Na goedkeuring van het ontwerp gaan onze programmeurs aan de slag met de daadwerkelijke ontwikkeling van uw bedrijfswebsite. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van TYPO3, een content management systeem dat ervoor zorgt dat u straks zelfstandig uw website kunt updaten, zonder dat u hiervoor technische kennis nodig heeft. 

Testfase

Zodra de website eenmaal staat wordt deze aan uitvoerige testen onderworpen, om er zeker van te zijn dat alles goed werkt en dat er geen fouten in zitten. Dit wordt ook wel debuggen genoemd. De testmethodes worden grotendeels bepaald door de functionaliteit en de omvang van de website. 

Content development

Het kan zijn dat u al teksten voor uw website klaar hebt liggen, maar wellicht wilt u dit ook aan ons uitbesteden. Dat kan! Onze ervaren copywriters weten precies hoe ze uw boodschap in heldere, aantrekkelijke teksten moeten vertalen. Ook als u al content heeft, moet deze geoptimaliseerd worden voor zoekmachines alvorens deze wordt ingevoerd. Hetzelfde geldt voor foto’s en andere mediabestanden.

Oplevering bedrijfswebsite

Wij kunnen ook de hosting van uw website verzorgen, en eventueel een domeinnaam aanvragen als dit nog niet is gebeurd. Wanneer de webservers zijn ingericht, de website klaar is en alles goed werkt, kan uw bedrijfswebsite live worden gezet en is deze toegankelijk voor het ‘grote publiek.’

Kosten bedrijfswebsite

Zoals u begrijpt zijn er een hoop variabele factoren als het gaat om het maken van een bedrijfswebsite. De kosten van een bedrijfswebsite bestaan niet uit een vast bedrag, maar is afhankelijk van alle wensen en eisen die aan de website worden gesteld.Vanzelfsprekend is een simpele website met een paar tekstuele pagina’s een stuk goedkoper dan een zeer uitgebreide website met speciale functionaliteit, zoals een agenda of aanmeldsysteem. 

Offerte bedrijfswebsite

Wilt u graag weten wat een professionele bedrijfswebsite u gaat kosten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Vertel ons wat uw wensen en behoeften zijn en wij stellen een vrijblijvende offerte voor u op.  

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's