TYPO3 ontwikkelaar Zaandam en omgeving

Bent u kleine, of grote ondernemer in Zaandam en op zoek naar een TYPO3 ontwikkelaar voor de ontwikkeling of het onderhoud van uw bedrijfswebsite? 80s Interactive is uw TYPO3 specialist in Zaandam! Onze ontwikkelaars hebben jaren ervaring als het gaat om het ontwerpen en ontwikkelen van websites die draaien op het Content Management Systeem (CMS) TYPO3. 

Open Source CMS TYPO3

TYPO3 is zogeheten Open Source software. Dit betekent dat de broncode openbaar toegankelijk is. Dit brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee, om te beginnen voor de veiligheid van het systeem. Doordat alle ontwikkelaars bij de broncode kunnen, kunnen ze zich bezighouden met het zoeken naar bugjes en eventuele veiligheidslekken. Wordt er iets gevonden, dan kan de hele community aan de slag met het zoeken naar een oplossing. Deze community werkt zo goed, dat wanneer 1 van de leden een oplossing heeft gevonden, deze oplossing gedeeld wordt met de overige community-leden. Deze werkwijze zorgt ervoor dat beveiligingslekken snel gevonden en gedicht kunnen worden. 

Een ander groot voordeel van het gebruiken van Open Source software is dat je alles kunt aanpassen wat je maar wilt. Dit betekent dat uw bedrijfswebsite Zaandam gebouwd kan worden op TYPO3 en vervolgens volledig aangepast kan worden aan uw wensen en huisstijl. Zo weet u zeker dat uw website uw bedrijf op de juiste manier vertegenwoordigt. Bovendien zijn er tal van TYPO3 extensies beschikbaar, waardoor altijd wel een manier gevonden kan worden om nieuwe functionaliteit aan uw site toe te voegen. 

TYPO3 heeft een zeer flexibele backend en dit betekent dat u eenvoudig zelf uw website up-to-date kunt houden. Ook kunt u extra beheerders toevoegen aan uw site, zodat u niet alles zelf hoeft te doen. Wilt u bijvoorbeeld iemand die uw nieuwsartikelen plaatst? Dan kunt u een gebruikersaccount aanmaken voor deze beheerder die alleen bij de nieuwspagina kan. Zo blijft de rest van uw website ongewijzigd en kan er niks kapot gaan. 

TYPO3 onderhoud Zaandam

Ook als het gaat om onderhoud van uw TYPO3 website Zaandam staan onze TYPO3 specialisten voor u klaar. Ze kunnen u ondersteunen bij het uitvoeren van beveiligingsupdates, maar kunnen u ook op weg helpen met het toevoegen van nieuwe functionaliteit op uw website. 

Meer weten over TYPO3 Zaandam?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent TYPO3 ontwikkeling Zaandam, of wilt u meer informatie over wat onze TYPO3 specialisten voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's