Webteksten laten schrijven?

Een mooie website is natuurlijk belangrijk, maar zonder inhoud kom je niet ver. Door goede SEO webteksten toe te voegen aan uw website wordt deze vindbaar voor Google, wel zo handig om nieuwe klandizie te trekken!

Lees meer

Webteksten voor uw website

Uw website is af, maar het ontbreekt nog aan de inhoud? We schrijven graag SEO webteksten voor uw website, waarbij we rekening houden met de juiste zoektermen. Zo zorgen we er voor dat uw website goed gevonden kan worden door Google en uw klant.

Lees meer

Webteksten voor uw webwinkel

Webwinkels hebben vaak veel tekst nodig, zo zullen niet alleen de categorie pagina's van tekst moeten worden voorzien, maar zullen ook alle producten omschrijvingen nodig hebben. Uw klant moet natuurlijk wel weten wat hij/zij aanschaft. 80s Interactive kan uw webwinkel van teksten voorzien, zodat u door kunt met de rest van de bedrijfsvoering.

Lees meer

SEO webteksten met spoed

U heeft een website die eigenlijk al online zou moeten zijn, maar het ontbreekt nog aan inhoud? 80s Interactive kan met spoed webteksten voor u schrijven, zodat uw website met geschikte inhoud online kan. Wel zo prettig als uw website het juiste verhaal vertelt en ook nog eens goed gevonden wordt door Google. 

Lees meer

Dankzij de webteksten is mijn website beter vindbaar voor Google, maar ook voor mijn doelgroep!

"Schrijven is niet ons vakgebied en om deze reden hebben wij dit uitbesteed bij 80s Interactive. De resultaten liegen er niet om, we zijn nu al gestegen in de Google indexering."


Zoekmachine optimalisatie

Om goed door Google te worden geïndexeerd, is het belangrijk om goed geschreven SEO webteksten te gebruiken op uw website. Bij SEO webteksten wordt rekening gehouden met de algoritmes van Google, waardoor de teksten ervoor zorgen dat uw website zo goed en hoog mogelijk wordt geïndexeerd.

Keyword onderzoek

Belangrijk voor de webteksten zijn de keywords, of zoektermen. Uw doelgroep is op zoek naar een specifieke term om bij het doel (uw website) aan te komen. Om hier een zo hoog mogelijk slagingspercentage mee te behalen doen we uitgebreid onderzoek naar keywords, voordat we beginnen met het schrijven.

Herschrijven / redigeren webteksten

Is uw huidige website al gevuld met teksten, maar voldoen deze niet volledig aan uw wensen, of merkt u dat de resultaten tegenvallen? 80s Interactive kan uw webteksten redigeren, zodat ze beter aansluiten bij uw wensen en doelen, zonder vanaf het begin te hoeven starten.