ZZP website laten ontwikkelen

Een ZZP website is eigenlijk een online visitekaartje voor uw bedrijf en is speciaal geschikt voor kleine ondernemers en ZZP-ers om makkelijk in contact te komen met nieuwe klanten. Houd uw website eenvoudig in eigen beheer zodat u zelf de controle houdt over de teksten, afbeeldingen en andere info op uw site.

lees meer

ZZP website met een CMS

CMS staat voor Content Management System. Dit betekent dat u als ZZP-er eenvoudig zelf de inhoud van uw website kunt beheren. Afbeeldingen toevoegen, teksten toevoegen of nieuwe pagina's aan uw site toevoegen? U heeft alles eenvoudig zelf in de hand dankzij het CMS!

Lees meer

Design ZZP website

Speciaal voor ZZP websites kunnen onze designers een design maken. Zo weet u zeker dat uw website aansluit bij uw bedrijf en uw huisstijl, zodat uw klant u ook hier aan kan gaan herkennen.

Lees meer

Wat is een ZZP website?

Een ZZP website is bij uitstek geschikt voor de kleine bedrijven zoals eenmanszaken of ZZP-ers. Zo kunt u een professionele website als online visitekaartje gebruiken en online klanten of gebruikers werven voor uw product of dienst!  

lees meer

Kalender

Dankzij mijn ZZP website ben ik vindbaar voor mijn klant.

Ze weten voordat we een afspraak maken al wat ze van mij kunnen verwachten, waardoor ik minder afspraken heb, maar de kwaliteit van de afspraken is verbeterd.Snelheids optimalisatie ZZP website

Tijd is in veel gevallen kostbaar. Om deze reden hosten wij alle websites op snelheids geoptimaliseerde servers. Dit betekent dat u uit kunt gaan van de snelste laadtijden van uw ZZP website wanneer u deze bij ons host.

Hosting ZZP website

U heeft een ZZP website, nu moet deze website ook online te vinden zijn. Om de website online vindbaar te maken, moet deze ergens gehost worden. Onze servers zijn geoptimaliseerd voor de diverse Content Management Systemen.

Veilige ZZP website

Veiligheid en de omgang met klantgegevens staat bij 80s Interactive hoog in het vaandel. Om deze veiligheid te waarborgen voeren we geregeld onderhoud uit op onze servers en zorgen we dat de websites die we in beheer hebben volledig up-to-date zijn.