Design voor een ZZP website

U bent ZZP’er en wilt graag een website laten bouwen, of uw huidige website laten verbeteren? Dan moet u uiteraard eerst een website design ontwikkelen. 80’s Interactive is gespecialiseerd in webdesign en alles wat hierbij komt kijken, we zijn u dan ook graag van dienst. 

Design voor uw ZZP website

Voor ZZP’ers is een website tegenwoordig belangrijker dan ooit tevoren: het zorgt ervoor dat mensen u kunnen vinden, dat ze van uw bestaan afweten. Uw ZZP website is uw visitekaartje, de eerste indruk voor uw potentiële opdrachtgevers, een belangrijk marketing instrument. Het is tevens een kans om uzelf te onderscheiden van uw concurrenten. Kortom: onmisbaar! Wij helpen u graag op weg met een herkenbaar design voor uw ZZP website. 

Website design ontwikkelen

Een goed website design ontwikkelen gebeurd niet zomaar. Er zijn veel factoren waar rekening mee gehouden moet worden. We nemen natuurlijk uw wensen en behoeften in acht en zorgen ervoor dat het design van uw website aansluit bij wat u met uw onderneming wilt uitstralen, maar we kijken ook naar wat er moet gebeuren om te zorgen dat het design uw doelgroep aanspreekt en aanzet tot het overgaan op actie. Het is dan ook essentieel dat we vanuit het perspectief van de bezoeker denken.

Zo moet er ook rekening gehouden worden met het doel van de website. Wilt u slechts informeren, of bezoekers overhalen om een product te kopen, een dienst af te nemen, contact met u op te nemen, of zich in te schrijven voor een nieuwsbrief? Consistentie is bij een zakelijke website erg belangrijk, want u wilt natuurlijk dat mensen uw huisstijl gaan herkennen. Website design gaat echter niet alleen om mooi of niet mooi. De website moet een duidelijke structuur hebben, de informatie moet gemakkelijk toegankelijk en goed vindbaar zijn. Teksten moeten goed leesbaar zijn. Daarbij is het tegenwoordig noodzakelijk dat uw ZZP website (en dus ook het design) responsive is – dat wil zeggen dat de website er op alle apparaten (desktop computers, laptops, tablets en smartphones) goed uitziet en gebruiksvriendelijk is. U merkt het al een goed website design ontwikkelen is een vak apart!

ZZP website design nodig?

Wilt u een design voor uw ZZP website door ons laten ontwerpen? Neemt u dan contact met ons op. Onze ervaren webdesigners zijn u graag van dienst. Wij gaan met u aan tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken en bieden u een vrijblijvende offerte op maat. Uiteraard kunnen wij ook de realisatie van uw ZZP website voor u verzorgen.  

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's